Doi tineri, surprinși în timp ce făceau sex în toaleta unui fast-food. Vezi cum a reacționat managerul localului (VIDEO)

Doi tineri, surprinși în timp ce făceau sex în toaleta unui fast-food. Vezi cum a reacționat managerul localului (VIDEO)

Doi adolescenți au fost surprinși întreținând relații sexuale în toaleta unui restaurant McDonald’s din New York de managerul localului, o femeie de culoare care i-a făcut de rușine în văzul tuturor clienților restaurantului.

În înregistrarea filmată de câțiva tineri, clienții ai localului, femeia bate cu putere la ușă încercând să îi determine pe cei doi tineri să iasă, însă aceștia nu deschid decât atunci când femeia amenință că va chema poliția.

„Chem poliția! Sunteți acolo se o oră!. De ce sunteți împreună la toaletă? Acesta nu este un hotel. Aveți impresia că aceasta este o cameră gratuită? Oamenii trebuie să folosească toaleta, e dezgustător! La închisoare cu voi, sunteți dezgustători”, răcnește femeia în mijlocul fast-food-ului.

Într-un final, cei doi ieș din toaletă, însă, surpriză! Tânăra apare ușor răvășită, iar băiatul este desculț și dezbrăcat până la brâu.

În timp ce angajații și clienții restaurantului se distrează pe cinste, managerul fast-foodului strigă la ei încercând să-i determine să plece.

În cele din urmă, la fața locului au ajuns și agenții de poliție.

Surprinși făcând sex în toaletă

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_19089').select();" id="embed_text_19089" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`