Doi tineri au reușit să își salveze gemenii, chiar înainte de a fi uciși de Hamas în propria casă. Relatări cutremurătoare din sudul Israelului

Doi tineri au reușit să își salveze gemenii, chiar înainte de a fi uciși de Hamas în propria casă. Relatări cutremurătoare din sudul Israelului
Rafah, Fâșia Gaza. Foto: Hepta.ro / DPA Images / Abed Rahim Khatib

Doi tineri căsătoriți din sudul Israelului au fost uciși de teroriștii Hamas, dar nu înainte de a reuși să își ascundă gemenii în vârstă de 10 luni, care au fost găsiți 14 ore mai târziu de trupele israeliene, potrivit New York Post.

Cei doi tineri și-au ascuns gemenii și apoi s-au luptat cu Hamas

Itai și Hadar Berdichevsky aveau vârste de 30 de ani. Cuplul a fost atacat chiar în locuința sa din Kfar Gaza, kibuț aflat aproximativ 5 kilometri de Fâșia Gaza, spune publicația israeliană Walla.

Cei doi au reșit să își ascundă copiii într-un adăpost antibombă, iar apoi au încercat să se lupte cu teroriștii Hamas, dar au fost uciși.

Trupele israeliene au recuperat copiii 14 ore mai târziu și i-au dus la bunica lor.

Itai și Hadar nu sunt singura familie ucisă în asaltul brutal al teroriștilor Hamas.

„În o parte din acele așezări de lângă Fâșia Gaza au intrat foarte mulți teroriști, se pare că mii de teroriști, și au intrat în fiecare din aceste așezări, și au intrat din casă în casă. Pe unde au găsit familii, au măcelărit familiile. Nu contează dacă este un copil, doi copii sau patru copii, au măcelărit. Multe familii au avut noroc că au adăposturi foarte bune și adăposturile acestea sunt adăposturi betonate și erau greu de pătruns. Numai aceștia s-au salvat. Cine n-a avut adăposturi, toți au fost măcelăriți”, declara Herman Berkovits, medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu, duminică, la Știrile B1 TV prezentate de Andreea Moraru.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`