Situație INEDITĂ! Doi soți candidează unul împotriva celuilalt în alegerile generale: „Totul este permis în dragoste și în război”

Situație INEDITĂ! Doi soți candidează unul împotriva celuilalt în alegerile generale: Totul este permis în dragoste și în război”

’În dragoste și în război, totul este permis’. Asta spune un celebru proverb și asta aplică șui doi soți politicieni din Irlanda.

Cei doi vor candida unul împotriva celuilalt în cadrul alegerilor generale din 8 februarie. Asta nu îi impierdică însă să-și continue căsnicia.

HOROSCOPUL RUNELOR PENTRU SĂPTĂMÂNA 27 IANUARIE – 2 FEBRUARIE. MIHAI VOROPCHIEVICI FACE ANUNȚUL MULT AȘTEPTAT: ACEȘTI NATIVI DAU DE NOROC ȘI BANI!

”Evident, pornim ca o casă în flăcări mai ales pe plan personal, nu atât din punct de vedere politic”, a declarat Cairns pentru cotidianul irlandez Echo, potrivit The Guardian.

„Totul este permis în dragoste și în război. Să înceapă jocul”, a adăugat ea.

LACRIMI PENTRU GABRIELA SZABO! A MURIT! DIN PĂCATE, MEDICII NU AU MAI PUTUT S-O ȚINĂ ÎN VIAȚĂ…

Holly Cairns, social-democrată, candidează împotriva partenerului ei, Christopher O’Sullivan, candidatul paridului Fianna Fáil, pentru un loc în circumscripția Cork South-West.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`