Doi români, arestați în Italia după ce au fost prinși cu 77 de kilograme de cocaină. Drogurile erau ascunse între paleții de carne

Doi români, arestați în Italia după ce au fost prinși cu 77 de kilograme de cocaină. Drogurile erau ascunse între paleții de carne
Sursa Foto: Freepik.com

Doi români au fost arestați în Italia, după ce în camionul pe care îl conduceau polițiștii italieni au găsit  77 de kilograme de cocaină.

Drogurile pe care roemânii le transportau valorau câteva milioane de euro. Captura a fost descoperită de poliția rutieră din Torino în timpul unui control efectuat la bariera de autostradă Salbertrand de pe autostrada A32 Torino-Bardonecchia.

Drogurile erau depozitate în 70 de pachete cu o greutate totală de 77 de kilograme și ascunse printre paleții de carne și alte produse de abatorizare provenind din Olanda, pe un camion, scrie corrierealpi.gelocal.it.

Atitudinea deosebit de agitată a celor doi șoferi ai camionului articulat, care călătorea din Franța spre Torino, a fost cea care a trezit suspiciunile polițiștilor de la secția de poliție din Susa.

De asemenea, a fost decisiv câinele adulmecător, care a semnalat în mod repetat prezența unor substanțe suspecte în semiremorcă.

Percheziția vehiculului a dus la descoperirea de cocaină, ascunsă printre semicarcasele de carne atârnate. Cei doi șoferi, cetățeni români rezidenți în Italia, în vârstă de 43, respectiv 37 de ani, au fost arestați sub acuzația de trafic internațional de droguri și duși la închisoarea Lorusso și Cutugno din Torino.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:21 - Tudose s-a întâlnit cu Hrebenciuc la un restaurant de lângă sediul PSD / Becali declarase că Hrebenciuc l-a rugat să-l ajute pe Simion să ajungă în finala prezidențială (VIDEO)
17:58 - Bărbat arestat după ce și-a bătut și și-a umilit soția și copiii. Pe fiica sa vitregă ar fi agresat-o chiar și sexual
17:49 - Alexandru Kocsis (FD): A înțeles cineva ceva din matematica lui Ciolacu? / Sincer, n-am crezut asta cu Hrebenciuc până am văzut bâlbâielile lui Ciolacu și starea asta de nervozitate (VIDEO)
17:49 - 64% dintre angajații Boeing aflați în grevă resping oferta de creștere a salariului cu 35%. Compania pierde 100 de milioane pe zi, din cauza grevei
17:47 - Primele imagini cu CRBL, după intervenția estetică pe care și-a făcut-o. Cum arată acum artistul: „Sper ca recuperarea să fie ușoară” (FOTO)
17:44 - Guvernul Italiei, criticat după ce i-a glorificat pe soldații dictatorului fascist Benito Mussolini
17:32 - Bogdan Matei (PSD): Dacă mă uit la structura lui, îmi doresc ca Simion să nu fie pus în discuții pentru turul 2 sau, Doamne ferește, să câștige un astfel de personaj alegerile prezidențiale în România (VIDEO)
17:18 - Un adolescent s-a sinucis după ce s-a îndrăgostit de un chatbot AI inspirat din Game of Thrones, spune mama lui. Își dădeau mesaje de dragoste și cu conținut sexual
17:11 - Tânăr de 26 de ani, ucis în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost prinși
17:09 - Turcia a lansat atacuri aeriene în Siria și Irak după atacul de la sediul companiei naționale aerospațiale turce de lângă Ankara