Doi britanici, la un pas de moarte după ce o șoferiță a intrat cu maşina pompierilor în magazinul unde lucrau (VIDEO)

Doi britanici, la un pas de moarte după ce o șoferiță a intrat cu maşina pompierilor în magazinul unde lucrau (VIDEO)

Doi britanici s-au aflat la un pas de moarte. Aflaţi în faţa magazinului unde lucrează, cei doi se bucurau de pauză atunci când şoferiţa unei autospeciale a pierdut controlul vehiculului, şi a fost la un pas să îi zdrobească. Au reuşit să fugă în ultima clipă şi au scăpat fără nicio zgârietură.

Cei doi britanici, angajaţi ai unui magazin din Birmingham, au decis să îşi petreacă pauza la aer. Însă nu se aşteptau ca autospeciala pompierilor, scăpată de sub control, să fie la un pas de a-i strivi atunci când încerca să întoarcă. Se pare că şoferiţa se grăbea să ajungă la locul unui incendiu şi a efectuat o manevră greşită, astfel că vehiculul a izbit în plin vitrina respectivului magazin.

Bărbaţii au dat dovadă de agilitate şi au reuşit să fugă în ultimul moment. Au scăpat teferi, însă au tras o speritură zdravănă. Martorii spun că autospeciala s-a urcat pe bordură şi a încercat să vireze. Atunci când şi-a dat seama că se află foarte aproape de cei doi, a pornit sirenele pentru a-i atenţiona pe cei aflaţi în preajmă.

Alarmaţi că în urma incidentului clienţii din interior ar putea fi răniţi, localnicii au apelat serviciile de urgenţă. Alte 5 autospeciale au ajuns la faţa locului, alături de câteva ambulanţe. Din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Circulaţia pe stradă a fost întreruptă timp de câteva ore, pentru ca anchetatorii să poată efectua măsurătorile necesare.

O mașină de pompieri a intrat într-un magazin

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)