Dmitri Medvedev citează din Apocalipsă și amenință Occidentul cu izbucnirea celui de-al treilea război mondial

Dmitri Medvedev citează din Apocalipsă și amenință Occidentul cu izbucnirea celui de-al treilea război mondial
Dimitri Medvedev// Sursa Foto: Facebook

Fostul președinte al Rusiei Dmitri Medvedev, a lansat noi amenințări care sugerează posibilitatea utilizării armelor de distrugere în masă. Medvedev califică proiectul de garanții de securitate care a fost prezentat marți la Kiev r„un prolog pentru cel de-al treilea război mondial”, într-un mesaj postat pe canalul său de Telegram în care nu ezită să citeze din Apocalipsă.

Noi amenințări lansate de Medvedev

„La urma urmei, acest lucru este aproape același lucru cu aplicarea art. 5 din Pactul Atlanticului de Nord (Tratatul de la Washington). (…) Prin urmare, este înfricoșător”, a scris Medvedev, înainte de adăuga:

„Prietenii noștri – șefii occidentali de diferite calibre, cărora le este adresat acest apel isteric – trebuie să înțeleagă în sfârșit un lucru simplu. Acesta privește în mod direct războiul hibrid al NATO cu Rusia.

Dacă aceste jumătăți de minte vor continua pomparea neîngrădită a regimului de la Kiev cu cele mai periculoase tipuri de arme, atunci, mai devreme sau mai târziu, campania militară va trece la un alt nivel.

Granițele vizibile și potențiala predictibilitate a acțiunilor părților implicate în conflict vor dispărea. Ea își va urma propriul scenariu militar, implicând noi participanți în el. Așa a fost întotdeauna”.

Oficialul rus nu s-a ferit să citeze din Apocalipsă, în contextul în care a invocat posibilitatea izbucnirii unui nou război mondial:

„Și atunci țările occidentale nu vor mai putea să stea în casele și apartamentele lor curate, râzând de modul în care slăbesc cu grijă Rusia prin proxy. Totul se aprinde în jurul lor. Popoarele lor vor simți durerea din plin.

Pământul lor va arde literalmente și betoanele se vor topi. Vom suferi și noi mult. În toată lumea va fi foarte, foarte rău. La urma urmei, se spune: „A treia parte din oameni a fost ucisă de aceste trei urgii: de focul, de fumul și de pucioasa care ieșeau din gurile lor” (Apoc. 9:18)”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`