Dmitri Medvedev, amenințare cu privire la viitorul Ucrainei: „Cine a spus că în doi ani va mai exista pe harta lumii?”

Dmitri Medvedev, amenințare cu privire la viitorul Ucrainei: „Cine a spus că în doi ani va mai exista pe harta lumii?”
Sursă foto: Hepta - Ekaterina Shtukina

Dmitri Medvedev, aliat al lui Vladimir Putin și vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a postat în această dimineață pe Telegram un mesaj care oferă o perspectivă asupra stării actuale a gândirii ruse la nivel superior despre situația din Ucraina, informează The Guardian.

Medvedev, despre soarta Ucrainei în doi ani

În mesaj, Medvedev pune la îndoială cererea ucraineană de a primi importuri de energie în această iarnă cu opțiunea de a amâna plata cu doi ani.

Medvedev spune: „Doar o întrebare: Cine a spus că în doi ani Ucraina va mai exista chiar pe harta lumii?”, s-a întrebat retoric Dmitri Medvedev.

Recent, fostul președinte al Rusiei a transmis pe Telegram un alt mesaj de ură la adresa Ucrainei și a Occidentului, special pentru persoanele care vor „moartea” Rusiei.

„Sunt adesea întrebat de ce postările mele pe Telegram sunt atât de dure. Răspunsul este că îi urăsc. Sunt niște ticăloși și nenorociți. Vor moartea pentru noi, Rusia. Și cât voi fi în viață, voi face totul pentru a-i face să dispară”, a scris Medvedev, într-o postare care a înregistrat 182.000 de vizualizări, potrivit Euronews.

De asemenea, ținta declarațiilor actualului vicepreședinte al consiliului de securitate al liderului de la Kremlin nu este numită.

Fostul lider al Rusiei nu a „iertat” pe nimeni din Occident

Reacțiile lui Medvedev au crescut în intensitate de la începutul invaziei rusești în Ucraina. De la amenințări la poziții de clarificare, fostul lider al Rusiei nu „iertat” aproape pe nimeni din Occident.

Medvedev a fost președintele Rusiei în perioada 2008 – 2012, cu sprijinul lui Vladimir Putin care ocupa atunci poziția de premier.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul
17:38 - Lăsați Ucraina să lovească în inima Rusiei, le cere Parlamentul European statelor UE într-o rezoluție adoptată joi