Directorul adjunct al Serviciului civil de Urgență din Gaza și patru membri ai familiei sale au fost uciși într-un atac al Israelului

Directorul adjunct al Serviciului civil de Urgență din Gaza și patru membri ai familiei sale au fost uciși într-un atac al Israelului
Foto: Hepta - Abaca Press / AA/ABACA

Directorul adjunct al Serviciului civil de Urgență din Gaza și patru membri ai familiei sale au fost uciși duminică într-un atac aerian israelian asupra unei case din Jabalia, au declarat oficialii din domeniul sănătății din Gaza.

83 de membri ai Serviciului civil de Urgență din Gaza au fost uciși până în acest moment

Mohammad Morsi a fost director adjunct al Serviciului civil de urgență din Gaza în zonele de nord ale Fâșiei Gaza.
Serviciul civil de urgență a declarat că moartea lui Morsi a ridicat la 83 numărul membrilor săi uciși de israelieni din 7 octombrie, a raportat Reuters, citat de The Guardian.

Nu a existat niciun comentariu israelian imediat cu privire la moartea lui Morsi.

Rezidenții au spus că forțele israeliene au aruncat în aer mai multe case în suburbia Zeitoun din orașul Gaza, la 5 km de Jabalia.
Echipele medicale au spus că nu au putut răspunde la apelurile disperate ale unora dintre locuitorii care au raportat că au fost prinși în casele lor, unii dintre ei fiind grav răniți.

„Auzim bombardamente constante în Zeitoun, știm că aruncă în aer case acolo, nu dormim din cauza sunetelor exploziilor, vuietul tancurilor sună aproape și dronele zboară neîncetat”, a spus un locuitor din orașul Gaza, care locuiește la aproximativ 1 km distanță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`