Director al companiei NBC Universal a fost reţinut pe aeroportul din Moscova. Bărbatul are interzis pe viață în Rusia

Director al companiei NBC Universal a fost reţinut pe aeroportul din Moscova. Bărbatul are interzis pe viață în Rusia
Foto: aeronews.ro

Jeff Shell, preşedintele departamentului Filmed Entertainment al companiei NBC Universal, a fost reţinut timp de câteva ore pe aeroportul din Moscova, după care a fost îmbarcat pentru un zbor cu destinaţia Amsterdam.

Autorităţile din Moscova i-au precizat că toată viața sa nu are acces pe teritoriul Rusiei, fără să-i dea alte explicaţii, informează screendaily.com, citat de News.

Acesta a povestit că a ajuns în Rusia marți, fiind scos dintre persoanele care așteptau să prezinte documente de călătorie.

”Am fost dus într-o încăpere mică şi am fost lăsat singur pentru aproximativ o oră şi jumătate, înainte ca cineva să vină cu un document în limba rusă pe care mi-a cerut să îl semnez”, a spus acesta.

Inițial i-au fost date câteva hârtii pentru a le semna, dar cum nu cunoștea limba nu a vrut să semneze. După ce i-au fost aduse actele în limba engleză a constat că avea interzis pe teritoriul Rusiei, fără să cunoască și motivul.

Oficiali din Broadcasting Board Of Governors din Statele Unite ale Americii au avut o întâlnire cu ambasadorul Statelor Unite la Moscova, John Tefft pentru a dezbate acest lucru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`