Dimitri Medvedev îl îndeamnă pe premierul japonez Fumio Kishida să se sinucidă

Dimitri Medvedev îl îndeamnă pe premierul japonez Fumio Kishida să se sinucidă
Dimitri Medvedev împarte Ucraina între Rusia, Polonia, Ungaria și România. Sursa Foto: Hepta

Dimitri Medvedev l-a îndemnat pe premierul japonez Fumio Kishida să se sinucidă în fața miniștrilor săi. Declarația actualului vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse a fost făcută în contextul vizitei în SUA a premierului japonez, unde cele două părți și-au reafirmat sprijinul reciproc. Potrivit reuters.com, înțelegerea prevede ca orice posibilă utilizare de către Rusia a unei arme nucleare în Ucraina „să fie considerată un act ostil împotriva întregii umanități, ce nu va avea nicio justificare”.

Medvedev consideră că prin această înelegere Kishida a trădat memoria victimelor de la  Hiroshima and Nagasaki devenind un vasal al americanilor.

În plus, fostul președinte rus afirmă că declaraţia comună făcută cu o zi înainte de Kishida şi preşedintele american Joe Biden este „o ruşine monstruoasă”.

„Şeful guvernului nipon, într-un înjositor extaz de vasal, spune minciuni despre Rusia, trădând amintea sutelor de mii de japonezi care au ars în rugul nuclear la Hiroshima şi Nagasaki. Kishida nu dă doi bani pe faptul că singura ţară care a făcut uz de armă nucleară au fost SUA. Iar singura victimă a fost propria lui patrie. Până la urmă, o asemenea rușine poate fi spălată doar prin a comite seppuku în fața miniștrilor săi, când se întoarce”, a scris Dmitri Medvedev pe canalul său Telegram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)