Dezvăluire șocantă a oamenilor de știință! A fost descoperit cancerul care se transmite între specii (VIDEO)

Dezvăluire șocantă a oamenilor de știință! A fost descoperit cancerul care se transmite între specii (VIDEO)
foto: playbuzz.com

Oamenii de știință au descoperit că primul tip contagios de cancer care pare să se transmită între speciile de animale și sugerează că cancerul care se răspândește ca un virus poate fi mai răspândit decât am crezut, arată businessinsider.com.

Opt tipuri diferite de cancer contagios au fost identificare. Este cunoscut un astfel de tip în cazul câinilor și două în cazul diavolilor tazmanieni, dar un nou studiu a identificat cinci alte tipuri de cancer contagios la patru specii de moluște și rudele lor apropiate.

A fost descoperit cancerul care se transmite între specii

Potrivit coordonatorului echipei de cercetare, Stephen Goff de la Centrul Medical al Universității Columbia, se pare că anumite tipuri de cancer se transmit la diferite creaturi marine, numite bivalve.

Cancerul tip leucemie a fost descoperit la midiile colectate de lângă Canada și la scoicile comestibile și scocile cu coajă aurită colectate de pe coasta Spaniei. În toate cele trei cazuri, echipa lui Goff a găsit dovezi potrivit cărora cancerul este transmit între speciile care trăiesc în aceste colonii subacvatice. potrivit lui Sarah Kaplan de la The Wahington Post.

Celulele tumorale nu au același ADN ca gazda lor. În schimb, fiecare midie a fost omorâtă de aceeași linie de celule canceroase, care se transmiteau de la un individ la celălat ca un virus, a spus Kaplan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`