„Destituirea sa nu este decât o chestiune de timp”. Economistul Robert Kuttner, SEMNAL DE ALARMĂ pentru Donald Trump

„Destituirea sa nu este decât o chestiune de timp”. Economistul Robert Kuttner, SEMNAL DE ALARMĂ pentru Donald Trump
Foto: time.com

Donald Trump și-a început mandatul de președinte al Statelor Unite printr-o conducere agresivă, similară cu cea a unui dictator.

Nu ține cont de dorințele celor care l-au ales, iar mulți dintre republicani încep ușor ușor să se distanțeze.

Economistul şi scriitorul Robert Kuttner a scris despre modul de guvernare al lui Donald Trump într-un articol pentru „The Huffington Post“.

“Adulţii din jurul său, chiar şi cei mai servili, îşi petrec cea mai mare parte a timpului încercând să-i potolească ieşirile, dar este aproape imposibil. În restul timpului, ei sunt nevoiţi să răspundă criticilor lansate de lideri republicani, jucători din lumea afacerilor şi şefi de stat străini. Reince Priebus, şeful de cabinet al lui Trump, a ajuns în sfârşit pe treptele puterii, dar nu are parte de zile bune. Una e să fii candidat şi să-ţi permiţi să spui aproape orice îţi trece prin cap – căci, inducând în eroare adesea suficienţi oameni poţi fi ales în cele din urmă – şi altceva e să guvernezi la fel. În cele din urmă, realitatea te cheamă la ordine”, a scris Robert Kuttner.

Economistul spune că în urma deciziilor sale și a comportamentului său, Donald Trump se distanțează de Contituție, dar și că aliții său se distanțează față de el.

„În ciuda comportamentului său îngrijorător, republicanii au crezut că se puteau folosi de el pentru a-şi atinge scopurile. Dar, de la declaraţia sa de dragoste faţă de Putin şi până la dorinţa sa de a iniţia un război comercial mondial, Donald Trump arată că nu are nimic dintr-un republican.

Având în vedere pericolul pe care îl reprezintă Trump atât pentru Statele Unite, cât şi pentru Partidul Republican, destituirea sa nu este decât o chestiune de timp”, a mai spus Robert Kuttner.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie