Destinația turistică unde cazarea la mare costă 35 de lei pe noapte. „Totul a fost ieftin” (VIDEO)

Destinația turistică unde cazarea la mare costă 35 de lei pe noapte. „Totul a fost ieftin” (VIDEO)
Sursa foto: Freepik

O româncă plecată la studii peste hotare și-a luat o mica vacanță într-o destinație turistică în care cazarea era mai puțin de 10 euro pe noapte.

Destinația ieftină de la Marea Galbenă

Litoralul cu prețurile mici se află în China, la Marea Galbenă. Românca a fost uimită să vadă că cel mai scump lucru pe care și l-a cumpărat în vacanța ei a fost biletul de tren către destinație, informează Adevărul.

„Aproximativ 1.000 de lei m-a costat primul sejur (4 nopți/5 zile) petrecut la mare, anul acesta. Pare ireal? În România, da! În China, nu!”, a spus românca pe un grup pe o rețea de socializare.

Tânara a postat pe conturile sale experiența pe care a avut-o în vacanța de la Marea Galbenă din orașul Qingdao.

„Acolo, în orașul Qingdao, aflat la Marea Galbenă, am avut parte de prima bălăceală a verii. Un mic cadou pe care mi l-am permis la încheierea anului de studii la «Beijing Language and Culture University», înainte de a ajunge în vacanță, acasă, la București. Cel mai mult am plătit la tren (tur-retur), Beijing-Qingdao (659 km – n.red.), circa 430 de lei, că în rest totul a fost ieftin. 35 de lei locul/noapte într-o cameră dublă aflată într-un complex rezidențial, 40 de lei/persoană, în medie, masa la restaurant, ca să nu mai vorbesc de prețurile la mâncarea stradală”, a povestit studenta.

Cât a plătit pentru mâncare

Ea a luat trenul din Beijing spre Qingdao, apoi s-a cazat și pentru 15 euro pe noapte pentru două persoane a plătit 15 euro. Camera era dotată cu un pat matrimonial, chicinetă și baie și se afla în centrul orașului.

Cât despre prețurile la mâncare, turista a plătit pentru o gofră uriașă 4,5 euro, pentru un desert cu semințe a plătit 2 euro, pentru două băuturi răcoritoare cu lapte și mango a cheltuit 1,27 de euro, iar pentru o porție de sushi a cheltuit 3,29 de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`