Descoperire șocantă pe o plajă! Ce se ascundea într-o sticlă găsită de un cuplu / Cei doi au regretat decizia după ce au deschis-o: „Bucură-te de ultimul tău…”

Descoperire șocantă pe o plajă! Ce se ascundea într-o sticlă găsită de un cuplu / Cei doi au regretat decizia după ce au deschis-o: „Bucură-te de ultimul tău...”
Sursa foto: Freepik.com

Un cuplu din Australia a avut parte de momente de șoc, după ce a desfăcut o sticlă găsită pe o plajă, la malul mării. Cei doi au regretat categoric decizia de a deschide recipientul descoperit. Ce mesaj au adus valurile mării.

Crystal și Rick, un cuplu din Australia, se plimbau pe malul mării, când totul s-a transformat într-o adevărată aventură. Cei doi au observat o sticlă transparentă care a ajuns la mal și imediat le-a fost stârnită curiozitatea.

Ce era în sticla găsită de cei doi la malul mării

„Am văzut o sticlă eșuată. Se pare că are un mesaj în ea”, a spus Rick, moment în care filma întreaga aventură. Curiozitatea i-a făcut pe cei doi să regrete întreaga decizie, pentru că după ce a scuturat nisipul din sticlă, bărbatul a dat de un bilet pe care scria: „Aici zace… cenușa lui…”.

Odată ce au golit de nisip întreaga sticlă, mesajul a putut fi tot mai vizibil.

„Aici se află cenușa lui Geoffrey. Dacă o găsiți, vă rog să aruncați sticla înapoi în mare, ca să-mi pot continua călătoria”, scria pe mesajul din interiorul sticlei găsite de Crystal și Rick.

Clipul video publicat de cei doi a atras repede reacțiile internauților: „Ei bine, oricum, bine ați venit în Australia/ Ohhh nuuuu! Toată cenușa a fost scoasă din sticlă / Oooppsss! Bucură-te de ultimul tău loc de odihnă, Geoffrey/ Mă simt prost că râd/ Pune niște nisip în locul cenușei și aruncă sticla înapoi. Nimeni nu o să știe”, scrie cancan.ro.

După ce au fost criticați de majoritatea urmăritorilor pentru decizia luată, Rick a menționat că: „Exact asta am făcut și eu. Am încercat să pun tot conținutul înapoi în sticlă. M-am simțit tare rău”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`