De DRAGOBETE, Melania și Donald Trump au mers la Taj Mahal: Imagini inedite de la celebrul templu al IUBIRII (VIDEO, FOTO)

De DRAGOBETE, Melania și Donald Trump au mers la Taj Mahal: Imagini inedite de la celebrul templu al IUBIRII (VIDEO, FOTO)

Preşedintele american Donald Trump a sosit luni dimineaţă – pentru o vizită de două zile – în India, unde i-a fost organizată o primire grandioasă, cu o festivitate la uriaşul stadion de cricket din Ahmedabad, transmite Agerpres.

Narendra Modi a venit personal să-l întâmpine la aterizare la Ahmedabad, în această primă vizită a preşedintelui american în India, ţară cu 1,3 miliarde de locuitori.

Miliardarul republican şi-a început vizita în India printr-o escală la Gujarat, un stat bogat din vestul acestei ţări, de unde este originar Narendra Modi, pe care naţionalistul hindus l-a guvernat până la accederea în actuala funcţie în 2014.

Cuplul prezidențial american a făcut de asemeneao incursiune în Agra, la Taj Mahal, celebrul templu din sec. al XVII-lea, dedicat iubirii.

Melania și Donald trump la Taj Mahal

Autorităţile indiene au dat drumul la importante cantităţi de apă în Yamuna, râul poluat care se varsă la poalele monumentului ridicat în secolul al XVII-lea de împăratul Shah Jahan, astfel încât cuplul prezidenţial să nu fie deranjat de mirosurile neplăcute degajate de acesta de obicei.

Nu se aşteaptă ca această vizită a lui Donald Trump în India să fie prilejul unor anunţuri majore. Cele două ţări au puternice divergenţe comerciale încă de anul trecut, însă în lipsa unui numitor comun până acum, nu se aşteaptă să fie încheiat niciun mare acord comercial cu această ocazie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`