De ce a fost, “agitată și nervoasă” Kate Middleton înainte de Trooping the Colour? Motivul pentru care soția lui William a vrut, de fapt, să apară în public (FOTO)

De ce a fost, “agitată și nervoasă” Kate Middleton înainte de Trooping the Colour? Motivul pentru care soția lui William a vrut, de fapt, să apară în public (FOTO)
Sursa foto: Abaca Press / AA/ABACA

Kate Middleton a apărut pentru prima dată în public, la Trooping the Colour, pe 15 iunie, după ce a anunțat că are cancer. Anunțul că e bolnavă l-a făcut în luna martie, prin intermediul unui clip video.

De ce a participat, de fapt, Kate Middleton la Trooping the Colour

De atunci, Kate s-a retras din atenția publicului. Fanii Familiei Regale așteptau cu sufletul la gură vești despre ea, dat fiind faptul că nu prea au apărut informații cu privire la starea ei de sănătate. Cu atât mai mult, apariția în fața publicului a fost extrem de așteptată.

În acea zi, ea a apărut zâmbitoare și extrem de prietenoasă alături de soțul ei, Prințul William. Dar, la un moment dat, s-a văzut pe fața ei o stare care dădea impresia că ar fi „cam agitată și nervoasă”, a precizat o sursă.

„Kate a participat la Trooping the Colour pentru a susține Familia Regală și tradiția, în ciuda dificultăților personale”, a declarat sursa pentru publicația „US Weekly”, spunând că Prințul William i-a fost cel mai mare sprijin. „El a rămas alături de ea și a liniștit-o”, a continuat sursa. „La rândul său, Prințul William i-a fost recunoscător soției sale pentru că i-a fost alături, iar asta a însemnat mult și pentru Regele Charles”, conform OK! Magazine.

Kate Middleton a vrut să participe la Trooping the Colour din două motive importante, potrivit comentatoarei Rebecca English.

Unul, pentru că Prințesa de Wales a trebuit să fie acolo „pentru a „ține” copiii sub control”, astfel încât aceștia să își poată juca rolul în timpul Trooping the Colour, fără a resimți o presiune prea mare. Asta însemna să meargă în trăsură, să urmărească parada Horse Guards și să ia parte la „momentul balconului” alături de Familia Regală. Prințesa de Wales a fost, de asemenea, hotărâtă să îl susțină pe Regele Charles al III-lea, care suferă și el de cancer și de care a fost întotdeauna foarte apropiată, mai ales acum, când amândoi se luptă cu boala și când se sprijină reciproc.

Sursa foto: Hepta /Zuma Press / Stephen Lock

De ce a părut Kate  „cam agitată și nervoasă” la Trooping the Colour

Însă, la un moment dat, Prințesa Kate a fost „cam agitată și nervoasă”, tocmai pentru că știa că toți ochii vor fi pe ea, așa că a vrut ca apariția ei să fie una impecabilă, ca întotdeauna, pentru a nu trăda cumva vreo slăbiciune sau a da vreun motiv de critică publică, oricât de mic. Astfel, de la ținuta ei actualizată în ultimul moment, până la părul bine vopsit și coafat și machiajul fără cusur, Prințesa Kate a trebuit să se mai asigure și că va fi în stare să stea atât de mult timp în picioare. Înțelegem, deci, de ce era „cam agitată și nervoasă”, dar trebuie să recunoaștem că rezultatul a fost unul uluitor.

Chiar dacă a apărut la acest eveniment, nu se știe exact când Prințesa Kate va reveni complet la îndatoririle sale regale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`