Cum se simte Regele Charles după ce a fost diagnosticat cu cancer / Regina Camilla: „Este foarte emoționat”

Cum se simte Regele Charles după ce a fost diagnosticat cu cancer / Regina Camilla: „Este foarte emoționat”
Sursa Foto: Hepta

Palatul Buckingham a anunțat luni, 5 februarie, că regele Charles suferă de cancer, după ce a fost supus unui tratament pentru prostată mărită benignă.

„În timpul recentei proceduri spitalicești a regelui pentru mărirea prostatei, a fost observată o problemă separată, îngrijorătoare. Testele de diagnosticare ulterioare au identificat o formă de cancer”, se arată într-o declarație.

Regina Camilla, detalii despre regele Charles, după ce a fost diagnosticat cu cancer

Regina Camilla a transmis joi, 8 februarie, că Regele Charles „se simte extrem de bine”, în timp ce monahul își continuă tratamentul împotriva cancerului, scrie People.

„Se descurcă extrem de bine în aceste circumstanţe. Este foarte emoţionat de toate scrisorile şi mesajele pe care publicul le-a trimis de peste tot. Asta este foarte încurajator”, a spus Regina Camilla.

Pentru a-și continua tratamentul pentru cancer, Regele Charles și regina Camilla au părăsit Clarance House și s-au retras la domeniul Sandringham, din Norfolk.

În cadrul primului său mesaj public după aflarea diagnosticului regelui Charles, prințul William al Marii Britanii a mulțumit tuturor pentru mesajele de susținere.

„Apreciem foarte mult bunătatea tuturor, vă mulţumim”, a declarat prințul William.

Fiind invitat la o cină de gală pentru organizația caritabilă Air Ambulance din Londra, prințul William declarat că: „Aş dori să profit de această ocazie pentru a vă mulţumi, de asemenea, pentru mesajele amabile de susţinere pentru Catherine şi pentru tatăl meu, în special în ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toţi. Este corect să spunem că ultimele săptămâni au avut un accent mai degrabă «medical»”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`