Cum au reușit mai multe persoane să câștige la Loto, deși nu au nimerit numerele câștigătoare / Ce s-a întâmplat

Cum au reușit mai multe persoane să câștige la Loto, deși nu au nimerit numerele câștigătoare / Ce s-a întâmplat
Foto: Pixabay

Mai multe persoane s-au îmbogățit, după ce au jucat la Loto, deși nu au nimerit numerele câștigătoare. Norocul a fost de partea lor, pentru că o eroare a sistemului a făcut câștigătoare alte persoane decât cele care ar fi trebuit să primească cu adevărat premiile.

Luni seara, reprezentanții loteriei din Iowa au publicat numerele Powerball greșite pentru extragere, iar astfel învinșii au devenit câștigători, scrie People.

Au câștigat la Loto, chiar dacă numerele lor nu erau câștigătoare

Oficialii loteriei au publicat numerele greșite în jurul orei 12:30 am, ora locală, fiind pe site pentru aproape o oră. Persoanele norocoase au câștigat între 4 și 200 de dolari cu numerele incorecte la extragerea Powerball.

„Ca parte a procedurilor Loteriei Iowa, două persoane din două locații diferite introduc ambele rezultate de la extragerile loto înainte de a fi înregistrate oficial în sistemul de jocuri de noroc al loteriei la nivel de stat.

Dar când au fost introduse numerele câștigătoare de la extragerea Powerball de luni, unele dintre numere au fost introduse incorect din greșeală”, au menționat reprezentanții Loteriei.

Norocoșii au putut să-și încaseze biletele pe o perioadă de aproximativ șapte ore.

Ulterior, reprezentanții au observat ce s-a întâmplat și au suspendat rezultatele la extragerea respectivă, până la rezolvarea erorii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`