Cum au reușit două surori să fure bunuri în valoare de jumătate de milion de euro dintr-un apartament din Italia

Cum au reușit două surori să fure bunuri în valoare de jumătate de milion de euro dintr-un apartament din Italia
Foto simbol: Hepta - Abaca Press / IPA/ABACA

Două fete, în vârstă de 12, respectiv 16 ani, au furat dintr-un apartament din Italia ceasuri, bijuterii și genți de lux în valoare de aproape 500.000 de euro. Fata cea mică nu este urmărită penal, însă sora ei a fost arestată sub suspiciunea de efracție.

Ce au reușit să fure cele două surori de origine slavă

Din apartamentul respectiv, cele două fete au reușit să sustragă 1.500 de euro cash, 15 genți de lux, printre care Chanel, Louis Vuitton și Prada, în valoare totală de 60.000 de euro, o cutie cu aur și bijuterii din platină cu diamante prețioase în valoare de 200.000-250.000 de euro și patru ceasuri Rolex, Patek Philippe și Frank Muller, în valoare totală de 150.000 de euro.

Autoritățile au găsit în posesia minorei două șurubelnițe și o bucată de plastic de la o sticlă de șampon. De asemenea, polițiștii au mai găsit, în timpul percheziției, două perechi de mănuși și o șurubelniță ascunsă într-o șosetă, potrivit Adevărul.

Când s-a întors acasă, proprietarul apartamentului a găsit ușa deschisă, fără zăvor, și câteva obiecte care nu erau așa cum le-a lăsat când a plecat de acasă.

Cele două copile au putut fi observate de proprietarul locuinței în timp ce fugeau cu niște genți ale soției sale.

În timp ce le urmărea, bărbatul a fost ajutat de un trecător care a sunat la poliție. Oamenii legii a reușit să le oprească pe cele două surori să fugă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`