Cum a fost o mireasă încătușată chiar în ziua nunții sale, în timp ce purta rochia de mireasă. Polițiștii n-au reușit să pună mâna și pe soțul ei

Cum a fost o mireasă încătușată chiar în ziua nunții sale, în timp ce purta rochia de mireasă. Polițiștii n-au reușit să pună mâna și pe soțul ei

Femeia, identificată doar ca Nancy N. de către procurorii statului Mexic, a fost arestată luna trecută în cadrul unei operațiuni comune, în timp ce se pregătea să se căsătorească cu soțul ei, un alt suspect de extorcare identificat ca fiind Clemente N.

Autoritățile nu au reușit să îl prindă pe mire

Cuplul făcea parte dintr-un grup acuzat de șantajarea comercianților de pui din Toluca, în apropiere de Ciudad de Mexico, și suspectat de răpirea a patru lucrători de la un magazin de păsări din Toluca, au declarat autoritățile.

Unul dintre cei opt suspecți arestați, identificat ca fiind Santiago N., a fost acuzat că „a condus un camion de tip Explorer” pentru a transporta victimele răpite.

Parchetul a postat fotografii ale suspecților implicați în schema de extorcare, precum și un video care o arată pe Nancy N. în cătușe, încă îmbrăcată în rochia de mireasă, precum și fotografii ale presupuselor probe.

Suspecții au legături și cu un cartel de droguri

Se presupune că suspecții au legături cu cartelul de droguri La Familia Michoacana, a precizat biroul procurorului. La începutul acestei luni, același cartel a fost acuzat de un atac cu dronă în statul Guerrero din sudul țării, soldat cu cel puțin șase morți.

Misael N, cunoscut sub pseudonimul „Chicken”, ar fi „controlat activitățile de extorcare” din regiune, în timp ce Nabor N a fost identificat de autorități ca fiind „principalul acaparator și controlor al comerțului cu pui și ouă”.

Autoritățile spun că bandele rivale s-au luptat pentru controlul extorcării în regiune. Acestea spun că disputa a luat amploare în iulie anul trecut, când au fost recuperate rămășițe umane și bilete de avertizare în Toluca. Ulterior, procuratura a arestat 11 membri ai unei bande criminale cunoscute sub numele de „ElPecha”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:30 - Un român venit în vacanță în Franța a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul a căzut de pe o stâncă în Coasta de Azur
21:27 - Doctorița din Suceava, care a luat mită de 280 de ori de la bolnavi de cancer, condamnată la închisoare cu executare. Câți ani va sta în pușcărie
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)
20:36 - Daniel Buda (PNL): Cu siguranță, Klaus Iohannis are o experiență care poate să fie folositoare relațiilor internaționale ale României (VIDEO)
20:34 - Toni Greblă, despre adresa PNL privind candidatura lui Iohannis: BEC se va pronunța joi asupra lămuririlor solicitate / AEP rămâne neutră și nu va intra într-o dispută politică (VIDEO)
20:25 - Cum sunt atrași turiștii pe litoral în această perioadă? „Ne place, e liniște”
20:18 - Apele Române: O parte din viitură va fi atenuată în Serbia. Debitele vor putea să fie tranzitate în siguranță pe sectorul românesc al Dunării (VIDEO)