Cum a descris-o Donald Trump pe Kamala Harris. Replicile dure ale fostului președinte american: „O radicală de stânga nebună”

Cum a descris-o Donald Trump pe Kamala Harris. Replicile dure ale fostului președinte american: „O radicală de stânga nebună”
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Fostul președinte american Donald Trump a descris-o pe Kamala Harris, contracandidatul său, drept o „radicală de stânga nebună, care va distruge țara”.

Trump a atacat-o dur pe Kamala Harris, pe care o condiseră „forța motrice ultra liberală”. El le-a spus că ea ar trebui ca ea să fie considerată responsabilă pentru politicile administrației Biden cu privire la imigrație, potrivit Channel News Asia.

Donald Trump, replici dure la adresa Kamalei Harris

„Ea este o nebună de stânga radicală care ne va distruge țara dacă va fi aleasă vreodată”, a spus Donald Trump.

Trump folosește în mod obișnuit insulte pentru a-și ataca adversarii și a arătat clar că intenționează să ignore sfaturile care îi recomandă să adopte o atitudine mai blândă. „Nu voi fi drăguț!”, le-a spus el susținătorilor săi din Charlotte.

Așa cum a semnalat campania sa la începutul acestei săptămâni, Trump și-a concentrat atacul asupra lui Harris în jurul problemei imigrației.

„În calitate de țar al frontierelor, Kamala a deschis granițele noastre, permițând intrarea în țară a 20 de milioane de străini ilegali din întreaga lume”, a spus Trump.â

„Voi pune capăt fiecărei politici de graniță deschisă a administrației Biden-Harris și vom sigila granița și vom opri invazia Kamalei Harris fără întârziere”, a mai declarat fostul președinte.

Totodată, Donald Trump a abordat și problema avortului, o problemă pe care democrații au considerat-o mult timp drept o problemă câștigătoare pentru ei.

„Când comparați poziția mea cu privire la avort cu cea a lui Kamala Harris, poziția mea este cu opt puncte mai mare în sondaje. Și asta pentru că ea este atât de radicală”, a spus el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`