Crimă în Italia. Un bărbat și-a ucis soția și fiica apoi s-a sinucis

Crimă în Italia. Un bărbat și-a ucis soția și fiica apoi s-a sinucis
Foto: Pixabey

O crimă a îngrozit o întreagă comunitate din Italia. Un bărbat și-a ucis, miercuri, soția și fiica, apoi și-a pus capăt zilelor. În plus, alte patru persoane au fost grav rănite.

A ucis cu sânge rece

Mama criminalului a reușit să scape din mâinile fiului ei, dar acesta a nimerit-o cu un glonț înainte de a se împușca singur, conform Ziare.com.

Italianul a deschis focul în două case diferite. Soția și fiica lui au fost primele victime, apoi a rănit alți doi copii de-ai săi, mama sa și un vecin. După aceste scene, bărbatul s-a sinucis.

Victimele, în stare gravă la spital

La fața locului au sosit mai multe echipaje de medici și poliție. Victimele au fost transportate la spital pentru a primi îngrijirile medicale de specilitatea, dar fiica de 26 de ani a bărbatului și soția lui nu au mai putut fi salvate. Cei doi copii, de 14 și 9 ani, dar și bunica lor, se află în stare gravă la spital. Mama criminalului este în stare critică după ce a suferit leziune craniene.

Un alt incident a avut loc în direct, la TV. Un bărbat de 50 de ani a informat că și-a ucis mama în fața casei. În timpul confesiunii, bărbatul a izbucnit în lacrimi, iar poliția efectua o operațiune de căutare a acestuia, doar că în acel moment niciun echipaj nu se afla în apropierea locuinței bărbatului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`