Copilul transgender al lui Elon Musk vrea să își schimbe numele în acord cu noua identitate de gen: „Nu mai doresc să trăiesc sau să am legătură cu tatăl meu biologic de niciun fel, tip sau formă”

Copilul transgender al lui Elon Musk vrea să își schimbe numele în acord cu noua identitate de gen: „Nu mai doresc să trăiesc sau să am legătură cu tatăl meu biologic de niciun fel, tip sau formă”
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Patrick Pleul

Fiica transgender a lui Elon Musk a formulat o solicitare pentru a-și schimba numele în conformitate cu noua sa identitate de gen și deoarece „nu mai doresc să trăiesc sau să am legătură cu tatăl meu biologic de niciun fel, tip sau formă”, transmite Reuters.

Copilul transgender al lui Elon Musk vrea să își schimbe numele

Solicitarea pentru schimbare de nume și eliberarea unui nou certificat de naștere care să reflecte identitatea sa de gen a fost înaintată Curții Superioare din Comitatul Los Angeles, la Santa Monica, în aprilie, însă a fost dezvăluită publicului recent.

Fostul Xavier Alexander Musk, care recent a împlinit 18 ani, vârsta de consimțământ în statul american California, a cerut instanței să îi fie recunoscută schimbarea de gen din bărbat în femeie și să îi fie înregistrat un nou nume, arată documentele din instanță care sunt disponibile pe PlainSite.org.

Noul său nume a fost redactat într-un document online. Mama sa este Justine Wilson, care a divorțat de Elon Musk în anul 2008.

Deocamdată nu există alte explicații pentru ruptura dintre fiica lui Elon Musk și tatăl său, șeful Tesla și SpaceX, care încearcă să preia platforma socială Twitter într-o tranzacție de 44 de miliarde de dolari.

În luna mai, cam la o lună de la momentul în care a fost depusă în instanță cererea de schimbare de nume, Elon Musk își exprima susținerea pentru Partidul Republican, care sprijină o serie de proiecte legislative ce ar urma să limiteze drepturile persoanelor transgender în statele din SUA.

Musk însuși a vorbit despre chestiunea persoanelor transgender care își aleg pronumele cu care să fie numite. Spre exemplu, în 2020, miliardarul spunea: „Susțin categoric persoanele trans, dar toate aceste pronume sunt un coșmar estetic”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
08:12 - Ianis Hagi, înger și demon pentru Rangers la revenirea în prima echipă. A fost decisiv la scurtă vreme după intrarea pe teren, dar ulterior a primit roșu
07:52 - Cod portocaliu de inundații pe râurile din județul Galați: Sunt în pericol, din nou, aceleași localități inundate grav de viituri
07:44 - Ucraina poate produce patru milioane de drone pe an, a anunțat Zelenski. Țara cheltuiește pentru apărare aproximativ aproximativ 40 de miliarde de dolari.
07:32 - Viktor Orban, discurs dur în Italia, împotriva migranților, la adunarea Ligii lui Matteo Salvini: „Nu ne vom ceda ţara”
07:19 - Israelul este în alertă maximă pentru comemorarea din data de 7 octombrie, în timp ce escaladează conflictele din Gaza și Liban
23:48 - BEC a validat candidaturile lui Marcel Ciolacu și Ludovic Orban la alegerile prezidențiale. Deciziile luate cu privire la alte candidaturi analizate în ședința de duminică
23:27 - 11 victime după un accident violent între un microbuz și un autoturism, în Bihor
23:01 - A venit momentul pentru o încetare a focului în Gaza și Liban, i-a spus Macron lui Netanyahu după tensiunile recente. Ce i-a răspuns premierul israelian
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
22:26 - Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)