CONTROVERSE: SCENE INDECENTE desfășurate în Băile publice din JAPONIA (FOTO)

CONTROVERSE: SCENE INDECENTE desfășurate în Băile publice din JAPONIA (FOTO)
Foto: japantimes.co.jp

Culutura Japoneză este zguduită de noi controverse după ce detalii mai puțin plăcute au ieșit la iveală legat de băile publice din Țara Soarelui Răsare.

Mai exact, obiceiul de a participa în băile publice a fost de curând conturat de un un scandal ce implică scene de sex, informează Japan Times.

Mai multe persoane au făcut plângere că în aceste spații publice unii dintre participanți nu au niciun fel de jenă în a întreține relații sexuale de față cu mai multe persoane.

Conform tradiției japoneze în băile publice este interzisă participarea cu un costum de baie sau un prosop. Pentru a putea lua parte la acest ritual poți participa doar dezbrăcat.

Obiceiul poartă denumirea în japoneză de konyoku.

Baia publică "Fudo no Yu" a fost închisă pe perioadă nelimitată din cauza unor plângeri prin care se exprimau "infracțiuni repetate împotriva moralei publice".

Shigeki Tashiro, Șeful organizației responsabil cu gestionarea băilor publice din Onsen Shiobara a confirmat faptul că există grupuri de oameni ce manifestă acte indecente în băile publice.

"Sunt anumiți oameni care obișnuiesc să frecventeze astfel de locuri pentru a întreține activități indecente. Există și suspiciunea că unele filme pentru adulți au fost filmate în acest loc", susține Shigeki.

Jurnalistul Takashi Ninomiya susține că deși numărul unor astfel de spații publice este în scădere, ceea ce este neobișnuit este faptul că marea majoritate a persoanelor ce participă nu găsescactivitatea ca fiind ciudată.

"Unele persoane privesc acest obicei promiscuu în spațiul public ca pe o asumare simplă și inocentă a obiceiurilor lor primitive și ca o stăruire a diferențelor morale și convenționale mai mult sau mai puțin bune față de restul țărilor", a declarat Takashi.

"În mod cert un contra argument la această teorie este renumita reputație a japonezilor ca fiind unii dintre cei mai licențioase populații din lume", a mai adăugat jurnalistul.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie