Consilierii candidatului republican la Casa Albă sunt îngrijorați că nu știu dacă la dezbatere va participa „Trump cel vesel” sau „Trump cel furios”

Consilierii candidatului republican la Casa Albă sunt îngrijorați că nu știu dacă la dezbatere va participa „Trump cel vesel” sau „Trump cel furios”
Foto: Hepta - Zuma Press / Mykhaylo Palinchak

Consilierii lui Donald Trump sunt preocupați de cum va intra fostul președinte în dezbaterea împotriva lui Kamala Harris, mai precis, nu știu care va fi starea de spirit a acestuia, porivit The Guardian.

Dacă Trump se enervează în timpul dezbaterii, ar putea recurge la jigniri

Există temeri că un Trump mercurial s-ar putea angaja în genul de autosabotaj care i-a oprit pe alegători să-l voteze la alegerile prezidențiale din 2020, potrivit unor persoane familiare cu situația.

Cei care se ocupă de campanie se întreabă „Trump cel vesel” sau „Trump cel furios” va participa la dezbatere, în timp ce numără zilele până la dezbaterea prezidențială.

Dezbaterea televizată de marți seara este văzută ca un moment crucial în campania din 2024.
Traiectoria ascendentă a lui Harris pare să fi atins limita, iar consilierii lui Trump privesc dezbaterea drept cea mai bună șansă a lor.
Preocuparea lor este ca nu care cumva să se enerveze Trump în direct.

Dacă Trump devine frustrat, ar putea scoate la iveală cele mai rele instincte ale lui de a face insulte ad hominem, în stilul recentelor atacuri asupra lui Harris, care au devenit din ce în ce mai personale și extreme, în măsura în care i-a exasperat chiar și pe unii dintre susținătorii săi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`