Actorii din „Friends” au reacționat la trei zile după moartea lui Matthew Perry. „Suntem cu toții devastați”

Actorii din „Friends” au reacționat la trei zile după moartea lui Matthew Perry. „Suntem cu toții devastați”
"Friends" a fost criticat în ultimii ani pentru lipsa sa de diversitate, sursă foto: captură YT

Actorii din „Friends” au reacționat, luni, în comun privind moartea colegului lor, Matthew Perry, care l-a interpretat pe Chandler în serial.

Reacția prietenilor

„Suntem cu toţii devastaţi de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât colegi pe platou. Suntem o familie”, au declarat Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer într-o declaraţie comună, la trei zile după moartea lui Perry, conform observatornews.

„Sunt atât de multe lucruri de spus, dar deocamdată ne vom rezerva un moment pentru a plânge şi a procesa această pierdere de neînţeles. Deocamdată, gândurile şi dragostea noastră se îndreaptă către familia lui Matty, prietenii şi toţi cei care l-au iubit în întreaga lume”, au mai scris ei.

Cauza morții, încă necunoscută

Actorul a decedat la vârsta de 54 de ani. A fost găsit fără suflare de către asistentul lui în jacuzzi-ul din casa sa. El se luptă de câțiva ani cu dependența de alcool și analgezice, iar cauza morții încă nu este cunoscută, dar din primele verificări anchetatori cred că este vorba despre un înec accidental, având în vedere că nu au fost găsite droguri în casă.

O serie de vedete de la Hollywood au reacționat la primirea veștii îngrozitoare. Chiar și premierul Canadian Justin Trudeau i-a transmis fostului său coleg de casă un omagiu.

Actorul suferise mult din cauza problemelor sale cu drogurile, a fost la ședințe pentru dezintoxicare și a fost operat de șapte ori la colon.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`