Clipe de panică la bordul unui avion. O aeronavă a zburat minute în șir cu două geamuri lipsă

Clipe de panică la bordul unui avion. O aeronavă a zburat minute în șir cu două geamuri lipsă
Sursa Foto: Freepik.com

Se pare că un avion Airbus A321 a decolat cu două geamuri lipsă și a zburat minute în șir la o altitudine de 3.000 de metri înainte ca cineva să observe problema.

Clipe de panică la bordul unui avion

Totul s-a întâmplat pe data de 4 octombrie, în momentul în care avionul a plecat de pe Aeroportul Stansted din Londra către Aeroportul Internațional Orlando. La bordul aeronavei se aflau în acel moment un inginer, un responsabil de încărcare a bagajelor, șase însoțitori de zbor și nouă pasageri.

Cei care au observat că în cabina aeronavei era mai rece și mult mai mult zgomot decât în mod normal au fost chiar pasagerii.

Conform Business Insider, avionul a continuat să urce la o altitudine de 3.000 de metri, iar indicatoarele pentru centura de siguranță au fost oprite. Acela a fost momentul în care persoana responsabilă pentru încărcarea bagajelor s-a apropiat de partea din spate a avionului și a observat zgomotul în întreaga cabină a crescut semnificativ.

Martorii au precizat că zgomotul era „suficient de puternic pentru a deteriora auzul”.

Ulterior un inginer și un pilot au fost trimiși să vadă ce ce întâmplă. S-a decis ca aeronava să se întoarcă la Stansted și a aterizat la 36 de minute după decolare.

Când aeronava a ajuns la sol, echipajul a inspectat cabina și a descoperit că două geamuri lipseau cu desăvârșire atât în exterior, cât și în interior.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`