Cine este Irina Hansen, românca care vrea să fie primar la Las Vegas. „Sunt la fel de curajoasă și încăpățânată ca românii mei”

Cine este Irina Hansen, românca care vrea să fie primar la Las Vegas. „Sunt la fel de curajoasă și încăpățânată ca românii mei”
Sursa foto: Facebook / Irina Hansen

Irina Hansen, o româncă stabilită în Statele Unite ale Americii (SUA) candidează pe 11 iunie la alegerile pentru Primăria oraşului Las Vegas.

Cine este Irina Hansen, românca care vrea să fie primar la Las Vegas

Irina Hansen s-a născut la Timișoara în România în 1976, și a emigrat în SUA cu familia în 1978 pentru a „scăpa de domnia opresivă a unui dictator comunist”. Aceasta locuiește în Las Vegas încă din anul 1998, iar din 2005 a intrat în afacerile imobiliare. Românca este membru al Asociației Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și a Consiliului Residential Real Estate, iar în urmă cu cinci ani a înființat Prestige Salon and Spa, scrie Adevărul.

Aceasta a mărturisit că îi place structura românilor și că este mândră de ei.

„Și îmi place mereu structura românilor, conaționalii mei de care sunt atât de mândră și pe care îi iubesc: sunt curajoși, încăpățânați, fără teamă și deciși să lupte până în pânzele albe pentru ceea ce cred. Același sânge curge și în venele mele. În plus, tata a fost boxeur timp de 10 ani în România, așa că avem cu toții același spirit de luptători. Iubesc mult și cultura țării mele natale”, a declarat ea.

Irina a mărturisit că nu a revenit în România după plecarea sa, din 1978, însă descrie țara ca „una dintre cele mai frumoase țări din lume, un amestec fermecător de istorie și frumusețe naturală. Iar românii sunt determinați și ospitalieri”.

Peste 10 contracandidați la alegeri

Românca și-a anunțat candidatura la primăria Las Vegasului în toamna lui 2023. Aceasta se va duela cu 13 contracandidați, printre care se numără consiliera locală Victoria Seaman și fosta congresmană a SUA Shelley Berkley. În cazul în care niciun candidat nu va avea peste 50% dintre voturi, pe 5 noiembrie va fi organizat un al doilea tur de scrutin.

„Decizia de a candida a venit din credința mea. Am realizat că toleranța și pasivitatea față de diferite aspecte ale societății noastre ce erodau supremația lui Dumnezeu în această lume, reprezentau un păcat. Iar credința mea în Dumnezeu m-a făcut să iau atitudine și să îmi doresc să schimb ceva în Las Vegas. Vreau să arăt iubire și compasiune față de toți cei din jurul nostru și să aduc schimbare și transformări pozitive în societatea noastră”, a spus aceasta.

Irina Hansen a declarat pentru Adevărul că e decisă să repare economia stricată, să reduc prețurile și să reduc de asemenea costurile astfel încât ca familiile cu probleme să aibă vieți demne, dacă va câștiga alegerile din 11 iunie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:26 - Metrorex nu a emis aviz pentru autorizația de construcție la Planşeul Unirii
13:18 - Marcel Ciolacu, despre referendumul lui Nicușor Dan: Consilierii generali PSD vor veni și ei cu o întrebare legată de prevenția consumului de droguri în școli (VIDEO)
13:11 - „Se considera un rege”: Totul despre petrecerile cu abuzuri sexuale care au dus la anchetele și decăderea lui Puff Daddy
12:59 - Pasarela Îndrăgostiților din Timișoara, la un pas de prăbușire. Este traversată de sute de oameni
12:47 - Nicolae Ciucă, despre întrebarea propusă de PSD la referendumul lui Nicușor Dan: O să o analizăm. Este o datorie a noastră de siguranță în școli, de siguranță a cetățenilor. Nu cred că este nevoie de un referendum pentru acest lucru (VIDEO)
12:36 - PNL anunță un proiect de lege pentru referendumul lui Nicușor Dan. Nicolae Ciucă: Nu îmi asumam prin semnătură un astfel de demers dacă nu aveam convingerea că trebuie să mergem cu acesta până la capăt (VIDEO)
12:27 - Cea mai scăzută temperatură din țară, de vineri dimineața. La Miercurea-Ciuc mercurul a coborât sub pragul înghețului
12:22 - Primarul Capitalei le mulțumește lui Nicolae Ciucă și PNL pentru susținerea propunerilor sale și a referendumului. Nicușor Dan, despre întrebarea propusă de PSD pentru vot: „De principiu sunt de acord” (VIDEO)
12:05 - Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu Nicușor Dan: Am convenit inclusiv pe susținerea candidaturii la prezidențiale. Am semnat lista cu cele 20 de solicitări ale primarului general (VIDEO)
12:03 - Dramă la Campionatele Mondiale din Spania: Doi concurenți au murit chiar în timpul probei de traitlon