Chelneriță concediată după ce s-a aflat ce punea în băuturile clienților: „Este terorism”

Chelneriță concediată după ce s-a aflat ce punea în băuturile clienților: „Este terorism”
Foto simbol: Pixabay

O cafenea japoneză a concediat o chelneriță și a acuzat-o că și-a amestecat sângele în cocktailurile pe care le-a servit clienților, potrivit Insider.

Cafeneaua Mondaiji din Sapporo, Hokkaido, a declarat pe Twitter că au concediat una dintre angajate după ce le-a făcut clienților o băutură amestecată cu sângele ei. Băuturile – numite orikaku sau cocktail original – conțin de obicei fructe sau alte siropuri colorate.

„Un astfel de act nu este diferit de terorismul la locul de muncă cu jumătate de normă și este absolut inacceptabil”, se arată pe tweetul cafenelei din 2 aprilie.

Proprietarul magazinului a adăugat că cafeneaua – situată în cartierul de divertisment Susukino din Sapporo – a fost închisă pentru o zi pentru a înlocui toate paharele din magazin. Cafeneaua nu a numit angajatul concediat.

Proprietarul cafenelei a postat pe Twitter o declarație în care își cere scuze clienților pentru incident.

„Va rog sa ma lasati sa continui magazinul putin ca sa fiu fericita singura. Voi curata magazinul, voi schimba paharele si voi elimina alcoolul care ar fi putut fi contaminat. Inca o data, imi pare foarte rau ca v-am cauzat probleme”, se arată pe tweet, postat pe 2 aprilie.

Japonia este cunoscută pentru cafenelele sale. În Tokyo, puteți găsi o cafenea cu șarpe, un restaurant de divertisment cu temă ninja și o varietate de cafenele de serviciu în faimosul cartier Akihabara al orașului.

Cu toate acestea, unele unități alimentare – cum ar fi lanțul de sushi cu bandă rulantă Sushiro – s-au confruntat cu probleme numite „terorism sushi”, potrivit CNN.

Acesta a fost o serie de incidente în care oamenii au filmat videoclipuri virale cu ei înșiși contaminând sticlele de sos de soia comunale și alimentele destinate altor clienți.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`