Cererea de viză pentru SUA a prințului Harry este privată. Decizia judecătorului

Cererea de viză pentru SUA a prințului Harry este privată. Decizia judecătorului
Sursa foto: Shutterstock

Cererea de viză pentru SUA a prințului Harry va rămâne privată, este decizia judecătorului care se ocupă de dosarul său. Ducele de Sussex vrea să aplice pentru o viză permanentă în SUA, având în vedere că soția sa este cetățean american.

Ce a decis judecătorul

Dar, dezvăluirile prințului Harry din autobiografia sa par să îi pună bețe în roate în obținerea vizei. Candidații trebuie să specifice dacă au consumat droguri, iar Harry a vorbit despre acest lucru în cartea sa, conform Cancan.

Judecătorul care se ocupă de dosarul fiului cel mic al regelui Charles a transmis faptul că informațiile din formularul completat de prințul Harry nu vor fin făcute publice.

„Ca orice cetățean străin, Ducele are un interes legitim în obținerea vizei. Statutul său de imigrare rămâne o chestiune confidențială, la fel ca al tuturor aplicanților”, a declarat judecătorul Carl Nichols.

Cererea sa de viză poate fi respinsă dacă cel cae candidează a consumat droguri, dar agenții de imigrare au libertatea de a lua decizia pe baza mai multor factori.

Șansele sunt reduce ca dosarul să îi fie respins

Prințul Harry a dezvăluit în autobiografia sac ă a încercat mai multe tipuri de droguri, printre care cocaina, marijuana și ciuperci halucinogene, dintre care doar ultimele două i-au plăcut.

„Cocaina nu a reprezentat nimic pentru mine, în schimb ciupercile și marijuana au fost diferite, chiar m-au ajutat într-o perioadă a vieții”, mărturisea Harry.

Dar, pentru că ducele de Sussex a consumat droguri în trecut, iar acum nu este consumator, șansele ca dosarul său să fie respins sunt mici.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`