Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris se va desfășura pe o „căldură intensă”. Anunțul meteorologilor francezi

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris se va desfășura pe o „căldură intensă”. Anunțul meteorologilor francezi
Sursa foto: Twitter - Octagon South Africa @OctagonRSA

Meteorologii francezi au anunțat că ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, care este programată duminică seara pe Stade de France, se va desfășura pe o „căldură intensă”.

Ceremonia de închidere a JO 2024 se va desfășura pe o „căldură intensă”

„De data aceasta suntem siguri că nu va ploua, ceremonia de închidere va avea loc pe o vreme uscată, dar sub o căldură intensă”, a declarat, pentru AFP, Cyril Bonnefoy, meteorolog la Meteo Consult/La Chaîne Meteo, asta după ce la ceremonia de deschidere a JO 2024 spectatorii și artiștii au fost nevoiți să se adăpostească de ploaie.

Spectatorilor și artiștilor care vor participa la ceremonia de închidere a JO 2024 li se recomandă să poarte ținute ușoare și să să își ia lichide pentru hidratare.

Capitala Franței și Ile-de-France ar urma să fie plasate în alertă de caniculă, iar la ora 21:00, când va începe ceremonia de închdiere, se vor înregistra 31 de grade Celsius. Bonnefoy susține că după mercurul din termometre nu va scădea sub 28 de grade, scrie Agerpres.

„Este mult peste normal, deoarece în acest sezon şi pentru acest interval orar, suntem în mod normal sub 23 de grade Celsius”, a explicat meteorologul.

Ceremonia de deschidere a JO 2024 i-a adus împreună pe Celine Dion, Lady Gaga și Snoop Dogg. Evenimentul s-a desfășurat în premieră în afara unui stadion, pe fluviul Sena, care străbate Parisul.

Fostul președinte american Donald Trump, a descris drept o „rușine” ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. „Sunt foarte deschis la minte, dar cred că ceea ce au făcut a fost o ruşine”, a declarat fostul preşedinte american.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori