Cel puțin cinci persoane au fost rănite după ce o macara a luat foc și s-a prăbușit, în New York (VIDEO)

Cel puțin cinci persoane au fost rănite după ce o macara a luat foc și s-a prăbușit, în New York (VIDEO)
Sursa foto: Capturi video - Twitter - The Spectator Index @spectatorindex

Cel puțin cinci persoane au fost rănite după ce o macara s-a prăbușit, miercuri, 26 iulie, în Manhattan, conform unei surse din cadrul Departamentului de Pompieri din New York, potrivit CNN.

Cinci persoane au fost rănite, în New York, după ce o macara s-a prăbușit

Macaraua, care era instalată pentru construcția unui zgârie-nori, a luat foc miercuri, potrivit autorităților.

Brațul acesteia s-a prăbușit, lovind astfel o clădire din apropiere. Resturile acesteia au căzut pe stradă, cinci persoane fiind rănite.

Departamentul De Pompieri din New York a publicat un clip video pe Facebook în care se poate observa cum încearcă să stingă incendiul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:37 - Un polițist din Cluj a fost prins beat la volan. Bărbatul a intrat cu mașina într-un șanț și a refuzat drugtest
17:31 - Laurențiu Gîdei: Cu siguranță, din partea PSD nu se strâng și nu se vor strânge semnături pentru niciun altfel de candidat, exceptând candidații noștri (VIDEO)
17:25 - Victor Ponta redevine doctor: Curtea Supremă a anulat Ordinul Ministerului Educației prin care i s-a retras titlul. Decizia e definitivă
17:15 - Irinel Columbeanu s-a atașat de o colegă de la azil. Ion Cassian a dezvăluit cine este: „E vecina lui, fostă profesoară!”
17:10 - Ce a pățit o femeie într-un aeroport din Turcia. A rămas sechestrată: „Unii dintre gardieni m-au îngrozit!”
17:04 - De 25 de ani, revista Biz scrie istorie în presă și evenimentele de business
16:59 - Județul din România unde poți cumpăra în această lună o casă cu doar 4.000 de euro. Ce include proprietatea și unde se află mai exact
16:50 - Ligia Deca: Am dublat bugetul programului „Primul student în familie”. Cel puțin 10.000 de elevi vor avea șansa de a merge la facultate, chiar dacă provin din familii cu resurse financiare limitate
16:40 - Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, convocat pe 25 septembrie cu privire la starea tehnică a Planșeului Unirii și adoptarea de măsuri pentru demararea lucrărilor de reabilitare (FOTO)
16:40 - Geoană sare în apărarea nevăzătorilor: Guvernanții nu fac destul ca nevăzătorii să aibă o „viață demnă”