Cel puțin 30 de palestinieni au murit, inclusiv copii, după ce Israelul a bombardat o școală

Cel puțin 30 de palestinieni au murit, inclusiv copii, după ce Israelul a bombardat o școală
Viața lor se schimbă într-o secundă - părinții, frații și bunicii lor sunt uciși și nimic din viața lor nu mai este la fel, sursă foto: captură YT

Cel puțin 30 de palestinieni au fost uciși într-un atac israelian asupra unei școli din Deir al Balah din centrul Gazei, au declarat oficialii palestinieni din domeniul sănătății, relatează Reuters.

Cel puțin 30 de morți și 100 de răniți, după un nou bombardament al Israelului

Potrivit agenției de presă Reuters, bilanțul celor uciși în bombardamentul de la școala din Deir Al-Balah, una dintre zonele cele mai populate cu familii strămutate, e de cel puțin 30 de morți și 100 de răniți, anunță The Guardian.

Reuters raportează că la spitalul Al-Aqsa din Deir Al-Balah, pe lângă ambulanțele care i-au transportat, unii dintre răniți au ajuns și pe jos, cu hainele pătate de sânge.

În tabăra de refugiați Al-Bureij, cinci palestinieni au fost uciși mai devreme într-un atac aerian israelian asupra unei case, în timp ce alți patru au fost uciși într-un alt atac asupra unei case din Rafah, în apropiere de granița cu Egiptul, au spus medicii.

În apropierea spitalului Al-Aqsa, jurnaliştii de la Associated Press (AP) au raportat că au văzut o ambulanţă grăbindu-se pe un drum prăfuit, în timp ce câţiva oameni alergau în direcţia opusă. Un bărbat rănit zăcea pe o targă direct pe pământ. Un cadavru acoperit cu o pătură și un copil mort zăceau în interiorul ambulanței, au spus ei.

În interiorul școlii bombardată de Israel sâmbătă, sălile de clasă erau în ruine, au spus reporterii AP. Oamenii au fost văzuți căutând victime sub dărâmături, iar unii adunau rămășițele celor care au fost uciși.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`