Cel mai grav naufragiu din acest an din Canalul Mânecii. Cel puțin 12 persoane au murit

Cel mai grav naufragiu din acest an din Canalul Mânecii. Cel puțin 12 persoane au murit
Sursa Foto: Hepta

Cel mai grav naufragiu din acest a avut loc pe Canalul Mânecii, în urma căruia cel puțin 12 migranți și-au pierdut viața și alte zeci sunt răniți.

Naufragiu în Canalul Mânecii

Ambarcațiunea se afla în dificultate în largul Franței, la nivelul Capului Gris Nez. 65 de persoane se aflau la bord, dintre care 12 au murit, doi sunt dați dispăruți și alte zeci răniți, a transmis ministrul de interne Gérald Darmanin, conform știrileprotv.

Nava Minck, elicoptere ale pompierilor Forțelor navale, doua nave de pescuit și militare au fost imobilizate pentru operațiunea de salvare, care încă nu s-a finalizat. Navele care au preluat victimele se întorc la Boulogne-sur-Mer. Aici, mai multe ambulanțe și autospeciale de pompieri au fost trimis pentru a prelua victimele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii
20:07 - De unde a luat naștere expresia „ai carte, ai parte”? Foarte puțini români o folosesc în mod corect