Cea de-a doua confruntare electorală dintre Donald Trump și Joe Biden a fost anulată. Președintele american refuză să accepte varianta online (VIDEO)

Cea de-a doua confruntare electorală dintre Donald Trump și Joe Biden a fost anulată. Președintele american refuză să accepte varianta online (VIDEO)
foto: Hepta.ro / Zuma Press / Chris Kleponis

A doua dezbatere electorală dintreDonald Trump şi Joe Biden a fost anulată. Întâlnirea trebuia să aibă loc joi, 15 octombrie,însă actualul președinte american a refuzat să participe, în condițiile în care urma să se desfășoare online. Echipele de campanie ale lui Donald Trump şi Joe Biden au încercat să găsească o soluţie pentru organizarea evenimentului, iar în cele din urmă au anunțatanularea acesteia.

Purtătoare de cuvânt a lui Biden a spus că fostul vice-preşedinte ar fi fost de acord cu un format virtual al dezbaterii programate să aibă loc joia viitoare. În schimb, echipa de campanie a lui Trumpa încercat să forţeze mâna democraţilor, propunândsă mute dezbaterea de pe 15 octombrie pe 22 şi cea de-a treia, programată pe 22 octombrie să o stabilească pe 29.

Biden a respins propunerea spunând că „Nu Donald Trump face programul dezbaterilor; comisia de dezbateri îl face”.

Dezbaterea finală, de pe 22 octombrie, va avea loc.

Donald Trump se va adresa sutelorde susţinătorisâmbătă, de la balconul Casei Albe.

Vineri seara, liderul de la Casa Albăa declarat pentru Fox Newscă a fost din nou testat pentru COVID-19, însă nu a spus și rezultatul testului.

”Mă simt bine şi sănătos”, a declarat Trump.

Donald Trump a fost internat trei zile, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19

Președintele american Donald Trump a revenit la Casa Albă după trei zile de stat în spital, în urma infectării cu coronavirus. Aceasta a fost confirmat cu viroza pe 4 octombrie. Deși contagios și încă aflat sub tratament, el și-a dat jos masca de protecție și s-a lăsat pozat de fotoreporterii prezenți.

În ultimele zile, mai mulți membri ai staffului său au fost testați pozitiv, inclusiv purtătoarea sa de cuvânt. Asta a stârnit panică și furie în rândul reporterilor acreditați la Casa Albă. Ei se plâng de faptul că viețile le sunt puse în pericol deoarece angajații de acolo nu respectă minime reguli anti-COVID, ba chiar îi și iau peste picior.

Încă de când era în spital, el posta pe Twitter mesaje despre cum americanii nu trebuie să se lase dominați de coronavirus, ci trebuie să fie bătăioși și să se adapteze noii realități. „Mă simt grozav!”, a mai scris el, în așteptarea celei de-a doua dezbateri electorale cu democratul Joe Biden, contracandidatul său în cursa pentru un nou mandat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`