Ce spune mama românului care a atacat fetița în Londra. „Nu m-a ajutat nimeni”

Ce spune mama românului care a atacat fetița în Londra. „Nu m-a ajutat nimeni”

Mama românului, Ioan Pintaru, care a înjunghiat o fetiță de 11 ani în centrul Londrei, spune că a anunțat autoritățile din România că fiul e suferă de depresie severă și că ar avea episoase psihotice, dar avertismentul i-a fost ignorat.

Ce spune mama lui Ioan Pintaru

Femeia spune că a anunțat la Consultatul României la Londra, Ambasa României în Marea Britanie și Poliția Orașului Pucioasa, conform Digi24.

„Am dat de trei săptămâni un semnal de alarmă, dar nu m-a ajutat nimeni. Am sunat la Consulat, mi s-a spus să sun la 112, de acolo au spus că trebuie să le dau o adresă unde locuiește, altfel nu mă pot ajuta. M-au tratat toate organele competente cu superficialitate”, a spus femeia.
Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița, Ambasada României în Marea Britanie și Serviciul de Telecomunicații Speciale nu au dat niciun răspuns referitor la afirmațiile femeii.

Aceasta a vorbit și la Daily Mail despre viața fiului ei care nu era prea active. Mai mult, bărbatul se întorsese în mai, în Anglia, pentru a-și găsi un loc de muncă.

Fetiță înjunghiată de un român

Reamintim că, în urmă cu circa două săptămâni, o fetiță a fost înjunghiată de un român, Ioan Pintaru, în Leicester Square, în centrul Londrei. Fata era grav rănită, dar viața nu i-a fost pusă în pericol. Românul a fost oprit de un angajat de la un magazine din zonă și l-a imobilizat.

Procurorii susțin că românul a atacat la întâmplare și este acuzat pentru tentative de omor și deținerea unui obiect tăios.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`