Ce regulă a impus familia regală din Marea Britanie. Membrii mai tineri sunt vizați

Ce regulă a impus familia regală din Marea Britanie. Membrii mai tineri sunt vizați
Sursa foto: pixabay

Familia regală din Marea Britanie a impus o regulă destul de strictă pentru membrii mai tineri care sosesc la Castelul Balmoral pentru evenimentele de familie.

Regula de la Castelul Balmoral

Familia regală are foarte multe reguli de respectat, atât legate de conduita pe care trebuie să o aibă, de aparițiile în fața cetățenilor și trebuie să aibă un control foarte mare asupra vieții lor private. Orice greșeală a unui membru de familie poate să păteze imaginea familiei regale și să scadă încrederea cetățenilor în ea, informează Cancan.

Una dintre regulile foarte importante de la Castelul Balmoral este legată de fotografiile făcute la evenimentele de familie și postarea lor în spațiul public.

De aceea, telefoanele mobile sunt strict interzise la evenimentele de familie, regulă care se îndreaptă mai degrabă către cei tineri. Este interziă postarea fotografiilor de la aceste întâlniri pe rețelele de socializare. Înainte ca un membru al familiei regale să posteze pe rețelele de socializare, fotografiile și postările sunt discutate și moderate, apoi aprobate de echipa de comunicare. Fiecare membru trebuie să posteze un anumit tip de imagini, de mesaje sau anunțuri.

Această regulă le-a fost reamintită tinerilor din familia regală, având în vedere întrunirea din weekend de la Castelul Balmoral.

„Li s-a reamintit cu blândețe că trebuie evitate postările pe rețelele sociale și fotografiile de la evenimentele de familie. Este o vacanță de familie privată. Și, din cauza membrilor extinși ai familiei care se alătură în acest an, ei încearcă să păstreze totul cât mai privat posibil. (…) Conturile oficiale de social media sunt o poveste diferită. Deoarece aceste fotografii sunt aprobate de echipa de comunicare înainte de a fi încărcate”, a spus o sursă pentru Express UK.

Cine va sosi în weekend la Castelul Balmoral

Astfel, în acest weekend, familia reginei Camilla va sosi la Castelul Balmoral. Tinerii vor sta în partea principală a castelului, iar seniorii vor locui în cabanele private care se află pe proprietate. Printre invitați se numără și Kate Middleton și Prințul William cu cei trei copii, care vor sta în cabana „Tam-Na-Ghar”, iar regale Charles și regina Camilla vor sta la „Birkhall”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:18 - Inundațiile au făcut prăpăd în estul României. Imagini cutremurătoare din Galați, județul care se confruntă cu cea mai dificilă situație (FOTO)
20:58 - George Stângă (PNL), despre inundațiile din Galați: Zona nu este la primul eveniment de acest fel. Cei responsabili nu au învățat nimic. Prefectura și Consiliul Județean au dat dovadă de un amatorism ieșit din comun (VIDEO)
20:32 - România, victorie dramatică împotriva Chinei în Cupa Davis. Cezar Crețu a adus punctul decisiv, după un nou succes în trei seturi
20:14 - Cutremur sâmbătă în România
19:57 - Patriarhul Daniel lansează un „apel la solidaritate cu persoanele grav afectate de inundații”: „Clericii și credincioșii sunt încurajați să contribuie activ la ajutorarea acestora”
19:33 - Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, împreună în zonele afectate de inundațiile din estul țării. Liderii PSD și PNL ar urma să rămână acolo peste noapte
19:14 - Rusia amenință că va transforma Kievul într-un „uriaș punct topit”. Dmitri Medvedev îi critică pe „pompoșii imbecili anglo-saxoni”
18:53 - O fetiță de 3 luni a murit într-un incendiu. Bunica ei a fost rănită grav în încercarea de a-și salva nepoatele
18:33 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 15 – 21 septembrie 2024. O eclipsă care ne arată că totul se întâmplă în avantajul nostru (VIDEO)
17:17 - Marcel Ciolacu, la Slobozia Conachi: Prioritatea este salvarea de vieți omenești. Avem toată logistica necesară pentru a interveni rapid / Este în votul interministerial tot ce înseamnă alimente, pături, containere de dormit (VIDEO)