Ce mesaj a transmis Kate Middleton la doar 4 zile după ce și-a făcut apariția la Wimbeldon

Ce mesaj a transmis Kate Middleton la doar 4 zile după ce și-a făcut apariția la Wimbeldon
Sursa foto: Hepta / ©Alpha Press 079965 14/07/2024 Kate Princess of Wales Catherine Katherine Duchess of Cambridge Middleton Mens Final Day Fourteen of The Wimbledon Tennis Championships 2024 in London

Prințesa de Wales, Kate Middleton, a transmis un mesaj la doar patru zile după ce a mers la finala masculină a turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Oare să fie acesta un semn că prințesa se simte mai bine și revine la îndatoririle sale publice?

Ce mesaj a transmis Kate Middleton

Kate Middleton a transmis un mesaj pe contul comun de Instagram, pe care îl are împreună cu soțul ei, William. Mesajul a fost publicat la sețiunea Instagram Stories, unde a vorbit despre puterea „transformatoare” a naturii, și despre capacitatea acesteia de a „ne susține dezvoltarea și starea de bine”.

Aceasta și-a împărtășit noul mesaj alături de câteva imagini din cadrul unei vizite la Muzeul de Istorie Naturală făcută în urmă cu trei ani, când a promovat proiectul Urban Nature, informează ELLE.

Prin intermediul mesajului, Kate a anunțat și că noile grădini de la Muzeul de Istorie Naturală din Londra sunt acum deschise.

„Susțin foarte tare angajamentul muzeului de a crea un spațiu special, care încurajează oamenii de toate vârstele să se reconecteze cu natura și să învețe mai mult despre cum proteja lumea naturală”, a scris Prințesa.

Sursa foto: Instagram /@princeandprincessofwales

„Cunosc puterea naturii de a ne susține dezvoltarea și starea de bine, de a ne aduce bucurie și de a ne ajuta să rămânem sănătoși fizic, mental și spiritual. Sper că aceste grădini vor inspira și vor transforma miile de oameni care le vor vizita”, a mai scris Kate Middleton pe Instagram.

Sursa foto: Instagram /@princeandprincessofwales

Muzeul de Istorie Naturală, sub patronajul Prințesei de Wales

Muzeul de Istorie Naturală se află sub patronajul Prințesei de Wales, din 2013.

Acesta a devenit unul dintre locurile pe care copiii lui Kate și ai lui William le vizitează frecvent.

Mesajul lui Kate Middleton vine după multe alte îndemnuri pe care le-a făcut Prințesa, de a petrece timp în natură. Aceasta practică des plimbările în natură și a vorbit de mai multe ori despre beneficiile pe care le aduc atât adulților, cât și copiilor. „Chiar simt că natura și interacțiunea afară au beneficii uriașe pentru starea noastră de bine fizică și mentală”, spunea ea în 2019.

Acest mesaj pe care Kate l-a transmis i-a făcut pe fanii Familiei Regale să spere că aceasta va reveni cât mai curând la îndatoririle sale, semn că starea sa de sănătate ar fi mai bună acum, după tratament.

Amintim că Prințesa de Wales a dezvăluit, în luna martie, prin intermediul unui clip video, că a fost diagnosticată cu cancer.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)