Ce mesaj a postat Liam Payne cu o oră înainte să moară. A căzut de la etajul 3 al unui hotel

Ce mesaj a postat Liam Payne cu o oră înainte să moară. A căzut de la etajul 3 al unui hotel
Sursă foto: Shutterstock

Liam Payne, membrul formației One Direction, a șocat o lume întreagă cu moarta sa după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buneos Aires.

A avut probleme cu alcoolul

După ce One Direction s-a destrămat, în 2016, Liam Payne nu a reușit să suporte ideea și să își refacă viața. El s-a confruntat cu alcoolism și abia în ultimul an a reușit să își facă odrine în viață și să se mențină pe linia de plutire, conform Cancan.

Artistul se afla de două săptâmăni în Argentina, pentru a participa la concertul fostului coleg de trupă, Niall Horan. Dar, după acest eveniment, din 2 octombrie, Liam a vrut să mai rămână în Buenos Aires doar pentru a se mai distra.

Ultima postare a cântărețului

Cu doar o oră înainte să moară, el și-a informat fanii că va avea o zi de neuitat în care va merge la călărit. Astfel că, nimeni nu s-a așteptat la această tragedie.

„Astăzi, vom călări. Vom călări niște cai. Cred că voi juca polo din nou, ceea ce mă va scoate din acțiune pentru aproximativ șase săptămâni”, transmitea Payne.

Managerii hotelului în care era cazat au sunat la poliție și au spus că un client distruge camera, având un acces de furie din cauza drogurilor sau alcoolului. Când polițiștii au ajuns la fața locului, au gasit artistul decedat în curtea unității de cazare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`