Ce gest a făcut regele Charles pentu o bătrânică de 87 de ani. „A fost încântat”

Ce gest a făcut regele Charles pentu o bătrânică de 87 de ani. „A fost încântat”
Sursa Foto: Hepta.ro/ Andrew Parsons/Parsons Media via ZUMA Press Wire

Regele Charles a făcut un gest surprinzător pentru o bătrânică de 87 de ani. Monarhul se afla în vizită pe domeniul Dumfries House pe care l-a cumpărat în 2007.

Ce gest a făcut suveranul

Regele Charles s-a întâlnit cu oamenii din jurul domeniului după ce a dicutat cu Uniunea Scoțiană de Reducerea Violenței despre oportunitățile pentru tineri, scrie Cancan.

Monarhul părea să se simtă bine, chiar dacă urmează chimioterapia. A fost îmbrăcat într-un costum bej, camas bleu și pantofi maro. Acesta s-a întâlnit cu o brătrânică de 87 de ani căreia i-a urat „La mulți ani”, apoi și-au strâns mâinile. Momentul s-a viralizat foarte repede, iar bătrânica a fost încântată de gestul regelui.

Momentul s-a viralizat rapid

„Regele i-a oferit lui Alice Ryce „surpriza vieții ei” când l-a întâlnit întâmplător pe monarh pe domeniul Dumfries House săptămâna trecută, chiar în ziua în care a împlinit 87 de ani. În timp ce se plimba pe vasta proprietate deschisă publicului, Alice l-a întâlnit pe neașteptate pe Maiestatea Sa. Regele a fost încântat să-i facă cele mai bune urări”, se arată într-o postare de pe Instagram.

Regele Charles a aparticipat, de curând, la un eveniment rural organizat de Royal Horticultural Society, o expoziție florală a cultivatorilor din Aberdeen în Duthie Park. Acesta a avut o prezență îmbucurătoare, chiar dacă se zvonește că efectele chimioterapiei nu sunt atât de satisfăcătoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:06 - Încălzirea globală a „dublat” șansele de ploi extreme în Europa, în septembrie. Inundațiile au făcut dezastru din Austria până în România
12:05 - Viitura de pe Dunăre lovește România mai târziu. Fluviul va avea un debit maxim de 8.000 mc/s
12:03 - Rareș Hopincă, despre posibila alianță de dreapta la București: „Sunt expresii ale supărării că președintele Klaus Iohannis nu va avea un serviciu după alegerile generale din această toamnă” (VIDEO)
12:02 - Alfred Simonis, reacție la acuzațiile PNL: Nu-l urmăresc pe Siegfried Mureșan sau cum îi zice. Mă și amuză uneori cum toate veștile bune sunt ale PNL și toate problemele sunt din vina PSD (VIDEO)
11:44 - Boloș anunță încă un ajutor financiar pentru sinistrați: „Știu că sunt voci care contestă sprijinul. Îi întreb: cum am fi putut închide ochii la suferința unor oameni care s-au văzut neputincioși în fața unei catastrofe naturale?”
11:35 - Guvernul acordă noi ajutoare, de 15.000 de lei, după inundații. Ciolacu: Peste 6.000 de persoane singure sau familii vor beneficia de acest ajutor / Alocăm 62 de milioane lei autorităților locale din Galați pentru reparații de drumuri, poduri (VIDEO)
11:32 - Ce se întâmplă cu mâncarea gătită la Masterchef. Cei trei jurați doar o gustă
11:23 - Hezbollah a atacat sediul Mossad de lângă Tel Aviv cu o rachetă balistică. Armata israeliană spune că atacul e o premieră
11:22 - Surse: PNL este în negocieri pentru o majoritate de dreapta în Consiliul General al Capitalei
11:22 - Ciolacu, în ședința de guvern: Adoptăm noi măsuri de sprijin pentru producătorii agricoli / Le asigurăm antreprenorilor plata la timp a ajutoarelor de stat prin IMM Plus (VIDEO)