Ce a pățit un pasager care a făcut scandal în avion. Aeronava a aterizat de urgență

Ce a pățit un pasager care a făcut scandal în avion. Aeronava a aterizat de urgență
Sursa foto: Freepik.com

Un pasager care a avut un comportament inadecvat în timpul unui zbor a primit o pedeapsă la care nimeni nu se aștepta. A trebuit să îi plătească firmei aeriene costul combustibilului irosit pentru aterizarea de urgență.

Ce amendă a primit

Bărbatul de 32 de ani din Australia de Vest a făcut scandal în timpul unui zbor de la Perth la Sydney. Aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgență, astfel o parte bună din combustibil a fost irosită, conform Digi24.

Pasagerul a trebuit să plătească suma de 8.630 de dolari australieni pentru combustibilul risipit. Dar, amenzile nu s-au oprit aici. Instanța din Perth l-a mai sancționat cu 6.055 de dolari, astfel că tot scandalul l-a costat de câteva ori în plus în comparație cu prețul biletului.

„Este mult mai simplu să respectați indicațiile personalului companiei aeriene decât să provocați probleme inutile, care pot sfârși prin a vă arde la buzunar”, au spus reprezentații companiei aeriene.

Nu s-a menționat ce a făcut pasagerul de a primit o pedeapsă atât de severă, nici numele acestuia sau al companiei aeriene.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`