Ce-a pățit o jurnalistă după ce a întrebat-o pe presupusa amantă a lui Vladimir Putin de ce nu are copii

Ce-a pățit o jurnalistă după ce a întrebat-o pe presupusa amantă a lui Vladimir Putin de ce nu are copii
Sursa Foto: Hepta - Pavel Bednyakov

Ekaterina Mizulina, șefa Ligii pentru Internet Sigur din Rusia, cunoscută ca fiind „noua blondă a lui Putin”, a fost întrebată de către o jurnalistă de la portalul 74.ru de ce nu are copii, deși ea reprezintă „valorile de familie”.

Ce s-a întâmplat cu jurnalista

Totul s-a întâmplat în timpul unei întâlniri cu școlarii și studenții din Celiabinsk, din sudul țării. Imediat după ce a adresa această întrebare, jurnalista respectivă a fost, imediat, interogată de poliție, relatează Radio Svoboda și Meduza.

Duma de Stat a început să analizeze un proiect de lege care interzice „ideologia fără copii”, un termen promovat intens de câțiva ani încoace de oamenii regimului Putin. „Propaganda fără copii” trebuie interzisă pe internet, în mass-media, în filme și în publicitate, insistă el, susținând chiar că există o campanie de intimidare pe rețelele sociale împotriva femeilor însărcinate și a familiilor cu mulți copii.

Amenzile prevăzute sunt de 400.000 de ruble (3.864 de euro) pentru persoane fizice, 800.000 de ruble pentru funcționarii de stat și până la 5 milioane de ruble (48.310 euro) pentru persoane juridice. Mai mult, pe lângă amenzi, străinii vor primi până la 15 zile de arestare și deportare din țară.

În momentul în care Ekaterina Mizulina a fost întrebată de către o jurnalistă de la 74.ru, de ce nu are copii, a evitat să răspundă direct, ea spus doar că „nu discută despre viața personală”.

Mizulina a vorbit apoi  polițiștii în civil, care i-au cerut jurnalistei să-și arate pașaportul, i-au făcut o fotografie, iar ulterior au interogat-o. În februarie, Vladimir Putin le-a cerut rușilor să aibă mai mulți copii. „Dacă vrem să supraviețuim ca grup etnic, cel puțin doi. Trei – pentru a ne extinde și dezvolta”.

Alina Kabaeva, cunoscută drept amanta lui Putin, cu care președintele ar avea doi copii, nu mai e în grațiile liderului rus, de la începutul anului, după cum a scris Daily Star.

„Katia Mizulina este complet pe gustul lui Putin”, a precizat Olga Romanova, militantă rusă pentru drepturile omului.

„Tipul ăsta de Barbie i s-a potrivit întotdeauna foarte bine”

„Tipul ăsta de Barbie i s-a potrivit întotdeauna foarte bine”, a mai spus Romanova. Ekaterina Mizulina în vârstă de 39 de ani e director executiv al Centrului Național de Ajutor pentru Copii și membru al Camerei Civice a Federației Ruse și a fost prezentată ca „noua amantă” de la Kremlin.

Amintim că președintele rus Vladimir Putin a fost căsătorit cu Liudmila Putin, iar mariajul s-a rupt în iunie 2013. Cei doi au împreună două fiice, Maria şi Ekaterina.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:00 - Florian Bodog: Colaborarea între PSD și PNL în ceea ce privește actul de guvernare eu nu cred că are de suferit. Coaliția nu este ruptă (VIDEO)
18:58 - Rețeta pentru murături perfecte, lăsată de Radu Anton Roman. De ce recomanda acesta ca borcanele să fie puse pe lame de cuțite
18:50 - Virgil Guran: Când a fost Nicole Ciucă premier, întotdeauna când s-au luat măsuri în alianță, s-a discutat cu partenerii noștri. De când a venit Ciolacu, nu mai există acest dialog. De aici pornesc multe lucruri (VIDEO)
18:33 - Suporterii FCSB reținuți în Grecia au fost arestați preventiv. Cât vor sta în spatele gratiilor și ce amenzi au primit
18:26 - Sergiu Bîlcea: Ruptura dintre PNL și PSD este una evidentă. Ne asumăm în continuare această guvernare. După învestirea noului Parlament, PNL își dorește o majoritate de dreapta (VIDEO)
18:03 - „Am o familie care nu trebuie să sufere din cauza indiferenței mele”. Mesajul transmis de Radu Vâlcan, de pe patul de spital
17:57 - „Urâm România”. Jucătoare de teqball din Ungaria, sancționată sever după ce l-a făcut praf pe arbitrul român de la turneul de Cupă Mondială din Budapesta (VIDEO)
17:45 - Horațiu Cosma: Păcăleala anului de la Grindeanu – avem doar 36 km noi de drumuri rapide din cei 170 promiși
17:32 - Mihai Trăistariu susține că a găsit piesa perfectă pentru Eurovision. Nu știe încă pentru ce țară va concura, dar știe pentru care și-ar dori să o facă
17:31 - Oligarhul rus Hodorkovski care îl acuza pe Mircea Geoană, audiat de procurorii polonezi