Caz teribil: O tânără și-a pus bebelușul nou-năsut în congelator, după ce l-ar fi născut fără suflare

Caz teribil: O tânără și-a pus bebelușul nou-năsut în congelator, după ce l-ar fi născut fără suflare
Foto: pixabay.

Un caz șocant în Republica Moldova. O tânără și-a pus bebelușul nou-năsut în congelator, după ce l-ar fi născut fără suflare.

Mama copilului a apelat la ajutorul medicilor, după ce ar fi născut la domiciliu. Doctorilor le-au trezit suspiciuni faptul că, femeia s-a prezentat la instituția medicală fără copil, declarând că acesta s-ar fi născut fără suflare, informează unimedia.

Femeia a născut în condiții casnice

Grupa operativă s-a deplasat la locul de trai al tinerei, stabilind că la 22 ianuarie, aceasta a născut un copil în condiții casnice.

Femeia a declarat polițiștilor că la naștere, copilul nu prezenta semne de viață și a decis să-l pună în congelator, ca ulterior să-l înmormânteze.

În rezultatul examinării medico-legale, la domiciliu, urme de moarte violentă nu au fost depistate pe corpul copilului, acesta fiind îndreptat la Centrul de medicină legală, pentru efectuarea expertizei și stabilirea exactă a cauzei și momentului decesului.

Tânăra încerca să ascundă sarcina

Totodată, oamenii legii au stabilit că tânăra a încercat să ascundă sarcina în localitatea de baștină, iar cu puțin timp înainte de naștere aceasta a închiriat un apartament în capitală.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, arată sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)