Caz teribil în Rusia: Adolescentă de 14 ani, suspectată că a angajat asasini pentru a-i ucide mama

Caz teribil în Rusia: Adolescentă de 14 ani, suspectată că a angajat asasini pentru a-i ucide mama
Foto: Instagram/milosskaya_anastasiya/

O fată de 14 ani a fost arestată sub suspiciunea că ar fi comandat asasinarea mamei sale, Anastasia Milosskaya, în vârstă de 38 de ani, după ce aceasta i-ar fi interzis să-și vadă iubitul, un băiat de 16 ani, care locuia la apartamentul familiei sale.

Motivul pentru care adolescenta a decis să se răzbune

Cadavrul femeii a fost găsit învelit în plastic lângă Moscova. Anastasia fiind bătută și sugrumată până la moarte. Potrivit anchetatorilor ruși, adolescenta și băiatul au plătit altor doi adolescenți suma de 3.650 de lire sterline pentru a-i ajuta să o omoare pe mama ei, relatează aif.

Totul a pornit de la faptul că Anastasia, care lucra ca agent imobiliar, i-a cerut băiatului de 15 ani să plece din casă pentru că ar fi avut o influență proastă asupra fiicei sale.

„A vorbit de multe ori despre ura mamei ei, deși mama ei era o persoană bună care o iubea”, spune prietena adolescentei.

Femeia a fost bătută și sugrumată

Suspecții sunt cu toții minori cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani și vor rămâne într-un centru de minori timp de o lună, în timpul anchetei. Oamenii legii spun că motivul crimei a fost acela de a trăi din economiile mamei sale, care se ridicau la peste 30.000 de lire sterline.

Pedepsele maxime pe care le pot primi tinerii acuzați sunt de 10 ani, executând parțial pedeapsa într-un centru de corecție pentru tineri.

Bunica adolescentei de 14 ani susține că nepoata ei a fost influențată de iubitul ei care provenea dintr-o familie vulnerabilă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)