Câți bani au plătit 4 români pentru un prânz, pe litoralul din Croația: „Cam cât 2 ciorbe în România … chiflele incluse” (FOTO)

Câți bani au plătit 4 români pentru un prânz, pe litoralul din Croația: Cam cât 2 ciorbe în România … chiflele incluse (FOTO)
Foto simbol: Pixabay

Un român a povestit, pe TikTok, cât a plătit pentru o masă pentru 4 persoane, în Selce, Croația. Românii au mers în concediu acolo și au ținut să împărtășească experiența și cu alții, pe internet.

Cei care au văzut clipul, au spus că la Mamaia atât ar fi costat un fresh și o cafea.

Cât a costat o masă în Croația pentru 4 persoane

Românul care a arătat nota de plată a povestit cum s-au distrat, au mers la plajă, la cumpărături și au gustat numai delicatese, la restaurantele de acolo, informează Cancan.

Bărbatul a arătat, într-un clip pe TikTok, că o masă pentru 4 persoane a costat doar 48 de euro. Acestea au mâncat mai multe bunătăți, plus au primit și o băutură răcoritoare.Tocmai din acest motiv, că prețul a fost mult mai mic față de cât se așteptau, reacțiile au fost pe măsură.

„Haideți să vă arăt ce mi-am luat aici, în Croația, somon, chicken nuggets, paste cu fructe de mare, cartofi cu chicken nuggets, limonadă, suc (…) 48 de euro am dat, deci e un preț foarte bun”, spune bărbatul, în postarea lui.

Sursa foto: Cancan.ro

„Cam cât 2 ciorbe în România…chiflele incluse”

Ce-i drept, unora nu le-a venit să creadă că familia de români a comandat 4 feluri de mâncare, plus băuturi, și au plătit la final doar 48 de euro, adică 240 de lei. Mulți au făcut o comparație cu prețurile din Mamaia, unde ar fi plătit mai mulți bani pentru mâncarea respectivă, față de cât au pătit românii în Croația.

„Pe litoralul românesc dădeai 200 €”, a comentat cineva.

Patru persoane să mănânce cu 50 euro scuză-mă, dar nu e mult deloc”, a spus altă persoană.

Ceva asemănător, în Zakynthos, 3 persoane, 60 – 65 E. E în regulă!”, a fost alt comentariu.

Cam cât 2 ciorbe în România…chiflele incluse”, a spus cineva.

„48€ e chiar puțin dacă ne gândim că în Franța, Germania un meniu este cel puțin 15€ de persoană”, a mai scris cineva.

„La Constanța dădeai 150 de euro”, a zis altă persoană.

„În Mamaia dădeai 1000-1200 de lei”/ „La Mamaia luați o porție de piure și frigăruie poate și o bere”/ „Atât e un fresh și o cafea la Mamaia”, au fost unele comparații făcute cu litoralul nostru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)