Cât costă o farfurie goală la restaurant. Pățania unui cuplu în Austria

Cât costă o farfurie goală la restaurant. Pățania unui cuplu în Austria
Sursa foto: Freepik.com

Un cuplu de vienezi care au ieșit la un restaurant de lângă laculWorthersee, din sudul Austriei, au avut parte de o surpriză uriașă atunci când au cerut în plus încă o farfurie goală.

Cât costă o farfurie goală

Cuplul a cerut încă o farfurie pentru că voiau să împartă un aperitiv, o porție de tartar de vită care a costat 32 de euro. Aceștia au comandat și alte feluri de mâncare, cocktailuri și o bere, conform Digi24.

În momentul în care cei doi au cerut nota e plată, nu le-a venit să creadă că trebuie să achite 119 euro, dintre care 8 euro erau pentru farfuria goală.

Explicația unui expert din Horeca

Dar, unul dintre cei mai importanți oameni din Horeca din Austria, a explicat faptul că acea farfurie suplimentară va fi spălată și că acest serviciu trebuie plătit.

„Nu suntem un supermarket, unde se vând doar produse, suntem furnizori de servicii. 36 de euro, cât e valoarea unei amenzi pentru aprcare, e exagerat? Atunci când vine vorba de un dentist sau de un avocat nimeni nu-și pune problema dacă prețul plătit e corect. Serviciul nostru are o anumită valoare”, a spus el.

În orice caz, cuplul a fost șocat de taxa pe care a plătit-o și postat bonul pe rețelele de socializare , iar internauții nu au ezitat să reacționeze.

„Fără cuvinte. Este cu adevărat pervers!”;

„Wörthersee ar trebui să devină un lac-fantomă”;

„Probabil e o glumă proastă”, sunt câteva dintre comentariile postării.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`