Cât câștigă persoanele care plimbă câinii altora. Un bărbat încasează o sumă uriașă

Cât câștigă persoanele care plimbă câinii altora. Un bărbat încasează o sumă uriașă
Sursa foto: unsplash

Plimbatul câinilor este o activitatea din ce în ce mai des frecventată și foarte bine plătită. Un american care trăiește în New York a declarat că activitatea îi asigură traiul.

Cât câștigă pe lună

El plimbă în fiecare zi câinii și câștigă în fiecare lună 16.000 de dolari. În New York sunt peste 600.000 de câini, drept penru care bărbatul nu își face griji că își va pierde „meseria”, conform observatornews.

„În urmă cu zece ani ieșeam cu grupuri de 12 până la 14 căței. Dacă plimbi 12 căței odată, iar unul se oprește să-și facă treaba, trebuie să iei toate lesele și să-i muți pe toți ceilalți în altă parte. Mai faci trei, patru pași și un alt câine se oprește să-și facă treaba”, a spus americanul.

„La început eram ceva mai ambițios”

În ultima vreme și-a redus din clienți, deși îi este cu greu să refuze cererile pentru că se gândește la sărmani câini care nu ies zile întregi din casă.

„La început eram ceva mai ambițios. Încă fac peste 150.000 de dolari pe an, dar poți ușor să faci peste 200.000″, a spus bărbatul.

El primește zilnic 200 de dolari pentru fiecare oră de plimbare.

Totuși, plimbatul câinilor nu a fost prima alegere în privința meseriei, el a fost dansator o perioadă de timp și actor, apărând în câteva reclame.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`