Cât a plătit o româncă pentru un gyros, într-un restaurant din Grecia / Turista compară prețurile cu cele din România

Cât a plătit o româncă pentru un gyros, într-un restaurant din Grecia / Turista compară prețurile cu cele din România
Sursa foto: Facebook

Atrași de peisajele spectaculoase și serviciile de calitate, numeroși români au ales să își petreacă concediile în Grecia – țara despre care se discută că ar fi una dintre cele mai avantajoase pentru o vacanță de vis. Subiectul este dezbătut și pe rețelele de socializare, acolo unde și o turistă româncă și-a împărtășit recent experiența. E a vorbit despre suma pe care a plătit-o pentru o porție de gyros, într-un fast-food din Grecia.

Cu ce preț se vinde un gyros în Grecia

Turiștii români iau cu asalt atât stațiunile montane, cât și cele de pe litoralul românesc. Cu toate acestea, cei care își doresc o experiență inedită, aleg destinații turistice din afara țării, precum Grecia sau Bulgaria. În acest context, o turistă româncă a ales să le arate și altor iubitor de vacanțe părerea sa cu privire la prețurile practicate în terasele și restaurantele de tip fast-food într-una dintre stațiunile grecești, comparativ cu cele din România.

Femeia a mărturisit, pe un grup de Facebook, că a plătit 3,8 euro pentru un gyros, adică 18 lei, dacă ar fi convertim la prețurile în lei, ceea ce înseamnă că este mult mai ieftin decât în România.

„Pentru cine vrea să știe prețul la gyros de prin Grecia! Cele mai bune pe care le-am încercat vreodată!
În fast-food-ul Larisa costă 3.8 euro cel la pită, 8.7 euro cel la farfurie, suc cutie 1.5 euro/buc ! Total 2 adulți și 2 adolescenți fericiți și 25 euro cheltuiți!
P.S Îmi asum că e fast food, dar poate interesează prețul, nicidecum dieta!”, a scris femeia pe grupul  de Facebook „Forum de vacanțe”.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`