Cât a cheltuit un bărbat la un magazin românesc din Germania. „În România cu acești bani nu cumperi atâtea produse!”

Cât a cheltuit un bărbat la un magazin românesc din Germania. „În România cu acești bani nu cumperi atâtea produse!”
Foto simbol: Pixabay

Un român stabilit în Germania a vrut să le arate urmăritorilor săi cât costă cumpărăturile de la un magazine românesc, din zona în care el locuiește. Așa că a mers în supermarket și a constatat că prețurile nu sunt atât de mare precum se aștepta.

Ce cumpărături a făcut românul

Românul a cumpărat suc, prăjiturele cu rom, orez, pateuri, costiță de porc afumată, cozonac, conserve de fasole și altele. Pentru toate acestea el a plătit suma de 126 de euro, adică 626 de lei. Mulți internauți au fost surprinși de prețurile din Germania ale produselor românești, conform Cancan.

„Tocmai ce am venit de la cumpărături și vreau să vă arăt pe ce am dat eu 126 de euro din magazinul românesc. Două sticle de suc Frutti Fresh, patru pungi de pufuleți Lotto clasic, niște prăjiturele rom, un cozonac, un orez, două cutii de smântâna, niște crenvurști de pui, niște costiță de porc afumată, cârnăciori pentru grătar, o găletușă de castraveți murați, două pateuri, patru conserve de fasole, parizer vărsat, în jur de 500 de grame, încă o conservă de fasole, iar niște costiță afumată, telemea de oaie, încă un orez, o bucată de slănină, încă un pateu, boia, muștar, brânză de burduf, corn cu ciocolată, un salam, 3 pateuri, încă o conservă, două bucăți brânză topită și o cutie de sare. Cum vi se pare prețul? Mult sau puțin?”, a spus tânărul, într-un clip pe TikTok.

Reacția internauților

Mulți internauți au reacționat la postarea românului, spunând că nu se așteptau să coste atât.

„Acest preț mi se pare foarte acceptabil în România cu acești bani nu cumperi atâtea produse!”;
„În România nu cumperi nici jumătate din ce ai cumpărat tu. Să le mănânci sănătos”;
„Prețul este super bun, eu în Anglia pe cât ai cumpărat tu plătesc pe puțin 250 de lire”;
„În România cred că dădeai 200 de €”;
„La toate câte ai luat tu…eu plăteam peste 200 € în Franța de la magazinul Românesc”, au fost unele dintre comentarii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`