Alertă în Paris: Un incendiu uriaș a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului (VIDEO)

Alertă în Paris: Un incendiu uriaș a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului (VIDEO)
Sursă foto: hepta.com Zuma Press / Filip Radwanski

Un incendiu de proporții a izbucnit pe acoperișul unei clădiri de 10 etaje din arondismentul 13 din Paris. Conform primelor date, focul s-a manifestat la intersecția dintre Avenue d’Ivry şi Boulevard Masséna.

Mai multe butelii de gaz ar fi explodat

Potrivit primelor informații, cel puțin două buletii de gaz ar fi explodat. La momentul incendiului se desfășurau diverse lucrări pe clădirea aflată la intersecția dintre Avenue d’Ivry şi Boulevard Masséna.

Mai mulți pompieri au fost mobilizați, iar zona a fost izolată. Autoritățile au evacuat și o școală din apropiere, ca măsură de precauție, transmite thestar.com. 

Două persoane au fost rănite

Conform primarului arondismentului 13, Jérôme Coumet, un muncitor de pe șantier a fost rănit în urma flăcărilor, iar un pompier se află și el într-o stare critică.

Pe acoperișul clădirii se află încă trei buletii de gaz, astfel că există riscul unor noi explozii. Circulația tramvaielor pe linia T3a este oprită între Porte de Charenton şi Porte d’Italie, iar stația de metrou Porte d’Ivry de pe linia a șaptea a fost și ea blocată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`